Úvod Zariadenia MIZNE AKO TEPLÉ ROŽKY: Slováci začali kupovať toto zariadenie. Extrémne im uľahčuje...

MIZNE AKO TEPLÉ ROŽKY: Slováci začali kupovať toto zariadenie. Extrémne im uľahčuje život

Mať doma šikovnú WAPku, pomocou ktorej rýchlo "osprchujete" bicykel či auto je na nezaplatenie. Tento model si vystačí aj s vedrom vody.

1

Rok 2024 je nepochybne rokom technológií, ktorých úlohou je spríjemniť nám každodenný život. Nižšie sme pre vás vybrali skutočne unikátne zariadenie, ktoré sa hodí nejednému z nás. Slováci ich objednávajú dlhšiu dobu, teraz môžu byť vaše za nižšiu cenu a z európskeho skladu.

Jar je v plnom prúde, čo so sebou prináša čas zrážok aj slnečných dní, čo sa často prejaví na stave, v ktorom sa ocitnú naše autá. Vyupratovať ho zvonku aj zvnútra dá poriadne zabrať, s čím vám môže pomôcť zaujímavý produkt – prenosná WAPka.

Zdroj: CAFAGO

Prenosná „WAPka“ za 34 €?

🛒 Cena: 27,89 € | 🚚 Poštovné do SR: Zadarmo

Ide o vysokotlakový čistič, ktorý môžete napojiť na akýkoľvek zdroj vody – kľudne aj vedro plné vody či rieku.

Vo vnútri čističa sa nachádza filter, ktorý zabráni prekĺznutiu nečistôt, ktoré by mohli poškodiť karosériu, resp. lak vozidla. Súčasťou čističa je aj niekoľko režimov a nadstavcov pre rôzne využitie. Výrobca tak nepočíta len s umytím auta, ale aj napríklad plotu, chodníka a iných povrchov.

Prenosná Wapka prichádza s bohatým príslušenstvom. Zdroj: CAFAGO

„WAPka“ na batériu to dokáže vďaka výkonu 300 W a tlaku 60 Barov, čo síce nie je absolútne maximum, ktoré dokážu vyvinúť veľké WAPky, ktoré pripájate do elektriny a k zdroju vody, no na bežnú starostlivosť to bohato stačí.

Tou najlepšou časťou „špecifikácie“ je cena. Čistič totiž stojí len 27,89 € a máte pravdu, doručenie na Slovensko máte úplne zadarmo. Pripomenieme, že len nedávnos a predávala za cenu vyše 35 €, zľava je teda citeľná.

>>> Kúpiť prenosnú Wapku za 27,89 € <<