Úvod Výrobcovia Redmi Redmi TV Speaker je soundbar od Xiaomi, ktorý stojí šialene málo. Za...

Redmi TV Speaker je soundbar od Xiaomi, ktorý stojí šialene málo. Za 40 € posuniete úroveň o stupňov vyššie!

Redmi TV Speaker je zariadenie, ktoré prakticky nemá konkurenciu. Za takúto cenu nič lepšie nezoženiete.

0

Ak nie ste spokojní s kvalitou reproduktorov na svojej TV, máte ideálnu šancu zmeniť to rýchlo a lacno. Soundbar z dielne Redmi je overenou kvalitou. Jeden z najpopulárnejších TV reproduktorov vôbec, Redmi TV Speaker, predstavuje ideálny spôsob, ako vylepšiť zážitok z pozerania svojich obľúbených seriálov alebo programov. Inžinieri Xiaomi totiž vyrobili zariadenie, ktorého cena vôbec nezodpovedá jeho kvalite.

Redmi TV Speaker
Zdroj: Redmi

Redmi TV Speaker

🛒 Cena: 42,77 € | 🚚 Doručenie do SR: Zadarmo

  • Rozmery: 78 x 6,4 x 6,3 cm
  • Hmotnosť: 1,5 kg
  • Výkon: 30 W
  • Bluetooth 5.0, S/PDIF, AUX
  • Cena: 42,77 €

Redmi TV Speaker je fantastický soundbar, ktorý z radu ostatných soundbarov vystupuje nielen kompaktnými rozmermi a kvalitou zvuku, ale aj mimoriadne prívetivou cenou. Zariadenie totiž meria len 78 x 6,4 x 6,3 cm a stojí len 42,77 €. Dizajnovo zapadne do prakticky akejkoľvek obývačke. Dizajnéri totiž zvolil obľúbený minimalistický dizajn prevedenia.

Redmi TV Speaker
Zdroj: Redmi

Zariadenie má 30 W výkon a výbornú konektivitu, ktorá si poradí s väčšinou zariadení. Spoľahnúť sa tak môžete na Bluetooth 5.0, S/PDIFAUX. Pôvodné reproduktory na vašej TV tak proti soundbaru nebudú mať šancu a filmy, seriály či hry, ktoré hráte, si užijete pri výrazne vyššej kvalite.

Redmi TV Speaker: Cena a dostupnosť

Inžinieri Xiaomi mysleli aj na obývačky, ktoré nemajú TV stolík alebo ho nemajú dosť široký. Soundbar môžete jednoducho zavesiť aj priamo na stenu. Čerešničkou na torte je spomínaná cena. Za 42,77 € ide o bezkonkurenčnú ponuku, ktorá na Slovensku nemá obdoby.