Úvod Zariadenia MIZNÚ AKO TEPLÉ ROŽKY: Slováci vo veľkom začali kupovať toto zariadenie. Aktuálne...

MIZNÚ AKO TEPLÉ ROŽKY: Slováci vo veľkom začali kupovať toto zariadenie. Aktuálne je mimoriadne výhodné

Gravírovačku Swiitol E6 Pro si môžete zadovážiť prostredníctvom obchodu Tomtop, a to len za 189 € po zadaní kupónu SWTTE6. Doručenie na Slovensko máte zadarmo.

0

Ak patríte do skupiny domácich kutilov, alebo jednoducho radi niečo tvoríte, dovolíme si povedať, že ste natrafili na správny článok. Pozrieme sa totiž na šikovnú gravírovačku Swiitol E6 Pro, ktorá sa môže pochváliť hneď niekoľkými skvelými lákadlami. A čo navyše, aktuálne na ňu platí fantastická zľava, konkrétne na e-shope Tomtop.

Gravírovačky sú skvelým nástrojom ako pre laických nadšencov DIY, tak aj pre profesionálov. Obidve skupiny si môžu vďaka gravírovačkám napríklad ozdobiť domácnosť, pričom je úplne jedno, či chcú vyzdobiť interiér, alebo exteriér. Moderné gravírovačky si pritom poradia s rôznymi materiálmi, vrátane dreva, kovu, skla či plastu. Výnimkou nie je ani gravírovačka Swiitol E6 Pro.

Swiitol E6 Pro

🛒 Cena: 189 € | 🎫 Kupón: SWTTE6 | 🚚 Doručenie do SR: Zadarmo (nemecký sklad)

Gravírovačka Swiitol E6 Pro sa môže pochváliť solídnou konštrukciou, ktorej súčasťou je gravírovacia plocha o rozlohe 365 x 305 mm. To je dostatok aj na ambicióznejšie projekty. Samotné gravírovanie pritom dokáže prebiehať rýchlosťou až 36 000 mm za minútu, pod čo sa podpisuje laser so svetelným výkonom 6 W, ako aj maximálny príkon stroja 130 W.

Pri laseri ešte na chvíľočku ostaneme. Stojí za zmienku jeho veľkosť, ktorá dosahuje 0,06 x 0,06 mm, ako aj vlnová dĺžka, ktorá činí 455 +/- 5 nm. Aj vďaka týmto parametrom je možné gravírovať s neuveriteľnou presnosťou 0,02 mm.

Toto všetko je súčasťou zariadenia, ktoré váži len 8,5 kg. Ak máte záujem, môžete si gravírovačku Swiitol E6 Pro zadovážiť prostredníctvom obchodu Tomtop, a to len za 189 € po zadaní kupónu SWTTE6. Doručenie na Slovensko z nemeckého skladu máte zadarmo.

>>> Kúpiť Swiitol E6 Pro za 189 € <<<