Úvod Zariadenia Energetická samostatnosť: Toto zariadenie ti umožní vyrábať elektrinu kdekoľvek. Stojí len 117€!

Energetická samostatnosť: Toto zariadenie ti umožní vyrábať elektrinu kdekoľvek. Stojí len 117€!

Vyrábať si vlastnú energiu môžete veľmi rýchlo, jednoducho a lacno.

5

Ak hľadáte spôsob, ako si vyrobiť vlastnú energiu, doma či niekde na chate a nechce sa vám investovať do solárnych panelov, relatívne malý veterný generátor môže byť to pravé orechové. Pri ideálnych podmienkach totiž dokáže vygenerovať až 1200 W, vďaka čomu môžete poháňať menšie spotrebiče či nabíjať elektrocentrály.

Veterný generátor je vyrobený zo zliatiny hliníka, pričom lopatky sú vyrobené z nylonových vlákien. Zariadenie je odolné voči UV, dažďu a schopné odolať počasiu, aké je na Slovensku najčastejšie.

Veterný generátor
Zdroj: CAFAGO

Veterný generátor na každú záhradu

🛒 Cena: 117,19 € | 🚚 Doručenie do SR: Zadarmo

  • Farba: Biela
  • Materiál: Hliník + nylonové vlákno
  • Napätie: 12V
  • Maximálny výkon: 1200 W
  • Minimálna rýchlosť vetra: 2 m/s
  • Hmotnosť: 9,5 kg

ℹ️ Maximálny výkon výrobca dosiahol pri ideálnych podmienkach (rýchlosť vetra a teplota).


Generátor na spustenie výroby nepotrebuje víchor. Práve naopak, stačí slabý vánok a vy začnete vyrábať čistú energiu. O hladký chod a stabilitu sa starajú dvojité ložiská, ktoré prispievajú aj k tomu, že je zariadenie extrémne tiché.


Prečítajte si tiež: Štát chce stavať veterné parky: Verejnosť ich odmieta, tak sa ju rozhodol presvedčiť


Vďaka šikovnému dizajnu je inštalácia a starostlivosť mimoriadne jednoduchá. S alternátorom s permanentným magnetom a špeciálnym dizajnom statora je možné efektívne znížiť krútiaci moment generátora, čím sa zlepšuje kompatibilita a spoľahlivosť.

Výrobca hovorí, že veterný generátor sa skvele hodí na miesta, kde je ťažké dostať elektrickú energiu. Hodí sa do altánkov, chatky, na rozhľadne a podobne.

Cena a dostupnosť

Na chod zariadeniu postačuje vietor rýchlosti 2 m/s, najlepšie výsledky dosahuje pri rýchlosti vetra 12 m/s. Funkčný rozsah teploty je od -40 stupňov Celzia do +80 stupňov Celzia.

Veterný generátor
Zdroj: CAFAGO

Ak vás novinka zaujala, kúpiť si ju môžete v obchode CAFAGO. Aktuálne stojí len 117 €, pričom poštovné na Slovensko máte úplne zadarmo. Domov vám príde do niekoľkých dní.