Úvod Novinky Dôvera šokovala klientov: Toto už začalo platiť!

Dôvera šokovala klientov: Toto už začalo platiť!

Poisťovňa hovorí, že ju k tomu dotlačili samotní klienti.

4

Jedna z najväčších zdravotných poisťovní na Slovensku, Dôvera, ohlásila prekvapujúce rozhodnutie týkajúce sa všetkých 75 pobočiek naprieč Slovenskom. Poisťovňa hovorí o tom, že ju k tomu donútili klienti, ktorí do nich nechodili.

Dôvera prevádzkuje celkom 75 zastúpení naprieč celým Slovenskom. Vybaviť v nich môžete všetko, čo súvisí so zdravotným poistením. Aj napriek tomu ich využíva čoraz menej ľudí.

Dôvera
Zdroj: PENTA

Poisťovňa hovorí, že neplánuje znižovať počet pobočiek po vzore mnohých bánk. Namiesto toho sa rozhodla ísť inou cestou. Od 1. januára už pobočky nie sú otvorené každý pracovný deň. Podľa Dôvery „v piatky zívajú prázdnotou,“ preto práve v tento deň ostali zatvorené.


Prečítajte si tiež:


Niet sa čo čudovať, komunikácia vás – našich poistencov sa stále viac presúva do online priestoru, a to aj po odznení pandémie covidu,informovala na svojom blogu.

Z 1 milióna návštev už len 600-tisíc

Poisťovňa hovorí, že pred pandémiou na pobočkách evidovala 1 milión klientov ročne. Po jej odznení počet klesol len na 600-tisíc a klesajúci trend má pokračovať aj v roku 2024. Naopak, výrazne stúpol počet telefonátov. Pred pandémiou ich bolo len 250-tisíc ročne, v roku 2023 Dôvera opäť prekročí hranicu 400-tisíc telefonátov.

Dôvera
V piatky ostane všetkých 75 pobočiek zatvorených. Zdroj: Dôvera

Veľkú úlohu v digitalizácii určite zohráva aj aplikáciu, ktorú pred pandémiou používalo len 80-tisíc klientov, dnes už je to viac ako 600-tisíc.

Jednu pobočku Dôvera predsa len zatvorí

Počet pobočiek sa zníži iba o jednu. Fungovanie dvoch pobočiek v Prešove zefektívnime tak, že po novom zostane otvorená iba jedna. Všetko dôležité naďalej vybavíte v pobočke Levočská, ktorú sťahujeme do nových priestorov. Nájdete ju na rovnakej adrese, vedľa hlavného vchodu BED Prešov (bývalé SPP) na prízemí,“ informovala poisťovňa.