Úvod Zariadenia Geniálne zariadenie do každej domácnosti: Slováci si mimoriadne obľúbili túto novinku, stojí...

Geniálne zariadenie do každej domácnosti: Slováci si mimoriadne obľúbili túto novinku, stojí len 83 €

Elektrostanica je fantastické zariadenie, ktoré by nemalo chýbať na jedinej stanovačke. Skvele sa hodí aj ako záložný zdroj v aute či v domácnostiach.

0

Ak sa práve obzeráš po kvalitnom zdroji energie, ktorý by si využil napríklad na terase alebo počas kempovania, máme pre teba jeden skvelý tip. Internetový obchod Cafago totiž uviedol do zľavy šikovný generátor DLNRG PPS2400. Zlacnený je až o 77 %, čo znamená, že môže byť tvoj len za 83,69 €.

DLNRG PPS2400

🛒 Cena: 83,69 € | 🚚 Poštovné do SR: Zadarmo

Generátor DLNRG PPS2400 má mnoho skvelých lákadiel. Medzi nimi rozhodne nechýbajú atraktívne výkonnostné i batériové kapacity. Generátor disponuje vstavanou 240 Wh LiFePO4 batériou a ponúka maximálny výkon 200 W, čo postačí na širokú škálu napájacích potrieb. Takýto výkon môže taktiež poslúžiť v prípade, ak vám v domácnosti vypadne elektrina, teda ako záložný zdroj energie pre chod tých najdôležitejších spotrebičov.

DLNRG PPS2400
Zdroj: DLNRG

Keďže ide o moderný generátor, nechýba mu ani kvalitný LCD displej, ktorý jasne zobrazuje dôležité informácie, ako je stav napájania či aktivita konektorov. A aby toho nebolo málo, rátať možno aj LED osvetlením.

Generátor možno nabíjať až štyrmi spôsobmi. Prvým je nabíjanie pomocou solárneho panelu, ktorý však nie je súčasťou základnej výbavy. Jednoduchšími spôsobmi sú nabíjanie prostredníctvom sieťového adaptéru, PD konektora alebo nabíjačky do auta.

DLNRG PPS2400
Zdroj: DLNRG

Ešte viac je potom výstupných portov. Celkovo je ich 8:

  • 2x USB-A
  • 2x USB-C
  • 2x DC out
  • 1x DC in
  • 1x AC

Samozrejme, nechýba ani súprava bezpečnostných systémov. Konštrukcia má jemné, no kvalitné spracovanie, ktoré dokáže odolať aj drsnejším poveternostným podmienkam. Poradí si s nadmerným zaťažením, ale aj extrémnymi teplotami, či už plusovými alebo mínusovými.

DLNRG PPS2400
Zdroj: DLNRG

No azda tým najväčším lákadlom je široká paleta možností využitia. Generátorom možno napájať smartfóny, tablety, notebooky, fotoaparáty, svetlá, drony, ventilátory a množstvo menších domácich spotrebičov.

DLNRG PPS2400 si môžeš prostredníctvom e-shopu Cafago zadovážiť len za 83,69 €. Poštovné do SR máš zadarmo.