Úvod Zariadenia Ako byť energeticky nezávislý: Toto zariadenie Slovákom šetrí starosti, stojí pritom smiešne...

Ako byť energeticky nezávislý: Toto zariadenie Slovákom šetrí starosti, stojí pritom smiešne málo

Prenosnú stanicu DLNRG PD320 si môžete zadovážiť prostredníctvom obchodu Tomtop za 101,36 €. Poštovné na Slovensko máte zadarmo.

0

Pomaly nám začínajú teplé dni, čo znamená, že čoraz viac ľudí trávi svoj voľný čas vonku. Vyššie teploty sa spájajú s rôznymi exteriérovými aktivitami, medzi ktorými rozhodne nechýba ani kempovanie či grilovanie. Pri oboch pritom môže dôjsť k potrebe niečo zapojiť do elektriny. No čo ak nie je v blízkosti žiadna zásuvka? V takom momente vstupuje do hry prenosná stanica, ktorá poskytne energiu nielen pre telefón, ale aj nejaký ten spotrebič. Ak máte o niečo také záujem, ste na správnom mieste. Obchod Tomtop totiž ponúka parádnu akciu na prenosnú stanicu DLNRG PD320, ktorá má hneď niekoľko skvelých lákadiel.

DLNRG PD320

🛒 Cena: 101,36 € | 🚚 Doručenie do SR: Zadarmo

Medzi spomenutými lákadlami stanice DLNRG PD320 rozhodne nechýba objemný akumulátor LiFePO4 s kapacitou až 320 Wh, ktorá je, samozrejme, nabíjateľná. Dokáže tak poskytnúť dostatok energie aj náročnejším spotrebičom a elektronike. Môže taktiež poslúžiť ako záložný zdroj napájania v prípade výpadku. Pokiaľ ide o výkon, ten dosahuje veľmi slušných 300 W.

Zariadenie je to naozaj šikovné a intuitívne. Všetky potrebné informácie máte k dispozícii priamo na LCD displeji, ktorým je stanica vybavená. Zobraziť dokáže napríklad stav portov alebo napájania.

Ešte na chvíľku si odskočíme späť k batérii. Opomenuli sme totiž nabíjanie. To môže prebiehať až štyrmi spôsobmi, a to aj pripojením k solárnemu panelu (ktorý nie je súčasťou objednávky). Alternatívne je možné stanicu nabíjať zapojením do tradičnej zásuvky, cez PD port alebo cez nabíjačku do auta.

Čo sa týka portov, tých je celkovo osem. K dispozícii sú dva klasické USB porty, dva USB-C porty, dva DC porty, jedna zásuvka a zapaľovač na cigarety.

Toto všetko je zabalené do ergonomického a zároveň odolného tela, ktoré sa dokáže vysporiadať aj s vyšším zaťažením aj ráznejšími teplotami.

Ak vás ponuka zaujala, prenosnú stanicu DLNRG PD320 si môžete zadovážiť prostredníctvom obchodu Tomtop za 101,36 €. Poštovné na Slovensko máte zadarmo.

>>> Kúpiť DLNRG PD320 za 101,36 € <<<