Úvod Zariadenia Samsung Galaxy S24 extrémne zlacnil: Teraz ho kúpite o desiatky eur lacnejšie

Samsung Galaxy S24 extrémne zlacnil: Teraz ho kúpite o desiatky eur lacnejšie

Obchody výrazne znížili cenu novinky. Pokrokové funkcie umelej inteligencie Galaxy AI si môžete užiť za nižšiu cenu.

1
Samsung Galaxy S24
Zdroj: Lukáš Zachar / Androidportal.sk

Samsung Galaxy S24 je na trhu len od konca januára, no už teraz sa dá kúpiť za výrazne lepšiu cenu. Základný model, Galaxy S24, ktorý je nielen kompaktný, ale aj extrémne výkonný a vďaka Galaxy AI, sa začal predávať za 899 € (128 GB). Teraz je k dispozícii s výraznou zľavou, navyše s dvakrát väčšou pamäťou.

Samsung Galaxy S24
Zdroj: Lukáš Zachar (TECHBYTE.sk)

Novinka z portfólia spoločnosti Samsung bola predstavená len nedávno – 17. januára. Vo výbave má 6,2-palcový Dynamic LTPO AMOELD 2X displej s obnovovacou frekvenciou 120 Hz a maximálnym jasom 2 600 nitov. Je to vlajková loď, na ktorej Samsung rozhodne nešetril. Jeho displej s rozlíšením 1 080 x 2 340 pixelov chráni vrstva Gorilla Glass Victus 2.

Samsung Galaxy S24 Ultra
Ukážka, ako Galaxy AI dokáže sumarizovať dlhé články do bodov. Zdroj: Lukáš Zachar (TECHBYTE.sk)

Nabitý umelou inteligenciou

Telefón poháňa Android 14 s nadstavbou One UI 6.1 a je to práve One UI 6.1, ktorý je nabitý tými najšpičkovejšími nástrojmi. Samsung tento rok vlajkové lode vybavil súborom AI asistentov a nástrojov, ktoré nazval Galaxy AI. Viac sme sa im venovali v recenzii S24 Ultra, no už teraz je zjavné, že vďaka nim ide o jeden z najšikovnejších telefónov na trhu.

Ceny Samsung Galaxy S24