Úvod Zariadenia Redmi TV Speaker: Inžinieri Xiaomi vyrobili soundbar za 46 €. Je extrémne...

Redmi TV Speaker: Inžinieri Xiaomi vyrobili soundbar za 46 €. Je extrémne výhodný

Vstavané reproduktory v televízoroch často nespĺňajú nároky moderných domácností. Chýbajú im basy, výšky sú roztrasené a niekedy ani nie sú dosť hlasné. Vyriešiť to môžete lacno a efektívne.

0
Redmi TV Speaker
Zdroj: Redmi

Mať v obývačke dobrý televízor je v dnešnej dobe už akýsi štandard. Okrem kvalitného obrazu však treba myslieť aj na dobrý zvuk. Samozrejme, pri zvuku môžete minúť kľudne tisíc, dvetisíc či aj viac eur. Na základné vylepšenie vstavaných reproduktorov vo vašej TV vám hravo postačí aj menej ako 50 €. Pozrite sa na to, čo ponúka Redmi TV Speaker, ktorého cena dosahuje len 46 €.

Redmi TV Speaker

🛒 Cena: 46,49 € | 🚚 Poštovné: Zadarmo

  • Rozmery: 78 x 6,4 x 6,3 cm
  • Hmotnosť: 1,5 kg
  • Výkon: 30 W
  • Bluetooth 5.0, S/PDIF, AUX
  • Cena: 46,49 €

Redmi TV Speaker je jeden z najpopulárnejších TV reproduktorov vôbec. Predstavuje totiž ideálny spôsob, ako vylepšiť zážitok z pozerania svojich obľúbených seriálov či programov za cenu, aká sa často vôbec nevidí. Inžinieri Xiaomi vyrobili zariadenie, ktorého cena vôbec nezodpovedá jeho kvalite.

Redmi TV Speaker je mimoriadne podarený soundbar s kompaktnými rozmermi 78 x 6,4 x 6,3 cm, vďaka čomu sa bez väčšieho úsilia zmestí prakticky ku každému televízoru. Do obývačky vám perfektne zapadne aj vďaka vydarenému, minimalistickému dizajnu.

Moderná konektivita pre každú TV

Soundbar ponúka výkon 30 W a perfektnú konektivitu, vrátane Bluetooth 5.0, S/PDIF a AUX, vďaka čomu bez akýchkoľvek problémov ozvučí aj väčšiu obývačku. Pozeranie filmov a seriálov či hranie hier na konzole tak naberie nový rozmer. Predsa len, vstavané reproduktory v televízore sa takémuto zariadeniu nemôžu rovnať.

Čerešničkou na torte je fakt, že si Redmi TV Speaker okrem položenia na TV stolík môžete aj zavesiť na stenu. No a za cenu, za ktorú sa predáva, je to naozaj vynikajúca ponuka. Koniec koncov, nestojí ani 50 € a dopravu z nemeckého skladu máte zadarmo.