Úvod Zariadenia MONŠTRUM Z ČÍNY: Tento tablet stojí len 85 €, z jeho výbavy...

MONŠTRUM Z ČÍNY: Tento tablet stojí len 85 €, z jeho výbavy spadnete na zadok!

Ak máte záujem, Tablet s 8 GB RAM a 256 GB úložiskom si môžete zadovážiť prostredníctvom obchodu Cafago za 85,49 €. Doručenie do SR máte zadarmo.

3

Ak sa práve obzeráte po tablete, ktorý ponúka slušnú výbavu, dobre vyzerá a poslúži vám nielen zábavu, ale aj na prácu či štúdium, prišli ste na správne miesto. Máme totiž pre vás jeden skvelý tip, a to Tablet s objemnou operačnou pamäťou, veľkým displejom, šikovným procesorom a trvácnou batériou. Čerešničkou na torte je náramne atraktívna cenovka.

Tablet na prácu aj zábavu

🛒 Cena: 85,49 € | 🚚 Doručenie do SR: Zadarmo

Prednú stranu tohto tabletu pokrýva 10,1-palcový IPS displej s rozlíšením 1 960 x 1 080 px, čo znamená, že akýkoľvek typ obsahu bude vyobrazený v precízne vykreslených detailoch. V oblasti displeja sa nachádza selfie objektív s rozlíšením 8 Mpx, ktorý je výborným pomocníkom na videokonferencie. Na opačnej strane zariadenia sa nachádza matný poťah, z ktorého vystupuje 16 Mpx fotoaparát.

V interiéri natrafíme na až 8 GB operačnej pamäte a 256 GB úložiska. To znamená, že do tabletu napcháte všetky svoje obľúbené aplikácie a požadované súbory. A vďaka objemnej RAM ich môžete mať spustených či otvorených viacero naraz. Zaručená je teda aj produktivita.

Súčasťou interiéru je potom aj výkonný procesor MT6797, ktorý si poradí so širokou plejádou aktivít, vrátane multitaskingu aj gamingu. Samozrejme, opomenúť nemožno veľkú 7 000 mAh batériu, ktorá s prehľadom vydrží aj na viac ako deň aktívneho používania.

Tablet taktiež podporuje 5G Wi-Fi, 5G hovory a Bluetooth 5.0. Beží na systéme Android 12.

Ak máte záujem, Tablet s 8 GB RAM a 256 GB úložiskom si môžete zadovážiť prostredníctvom obchodu Cafago za 85,49 €. Doručenie do SR máte zadarmo.

>>> Kúpiť Tablet za 85,49 € <<<