Úvod Novinky DOŽIVOTNÁ a legálna licencia za 6 €: Slováci majú jedinečnú príležitosť kúpiť...

DOŽIVOTNÁ a legálna licencia za 6 €: Slováci majú jedinečnú príležitosť kúpiť špičkové programy extrémne lacno

Ak chcete potešiť seba aj svoj počítač, poponáhľajte sa. Cena špičkového softvéru opäť klesla.

0

Rok 2024 je tu a spolu s ním aj čas postaviť sa pred nové výzvy. Ak na niektorú z nich potrebujete počítač, možno nastal správny čas venovať mu pozornosť a pripraviť ho na všetky úlohy, ktoré vás čakajú.

Našťastie, najnovší a najmodernejší operačný systém Windows 11 Pro, ako aj úplná, čistokrvná a plnotučná verzia Office 2021 Pro, sú aktuálne v extrémnych zľavách. Tak napríklad, Office 2021 Pro si môžete kúpiť už za 25,25 €. To je oproti pôvodnej cene 299 € poriadny rozdiel. Ide pritom o originálne licencie, ktoré budú vaše už navždy. To ale ani zďaleka nie je všetko, pozrite si kompletný zoznam.

Je to legálne? Áno, potvrdila EÚ

Mnohí z vás nám v minulosti písali či sú ceny, ktoré obchod GoDeal24 ponúka, skutočné. Dobrou správou je, že odpoveď je áno. Originálne a doživotné licencie na Windows 11 Pro a Office 2021 Pro skutočne sú dostupné za cenu od 10 € počas novej akcie.

Najpopulárnejšou voľbou je už tradične balíček kancelárskych programov Microsoft Office 2021 Pro, ktorý si môžete kúpiť už za 25,25 € (1 licencia). Po zakúpení vám na email okamžite príde licencia, ako aj inštrukcie, ako program stiahnuť a aktivovať. Jednoduchší systém zatiaľ neexistuje. Od kúpy po inštaláciu tak prejde menej ako 5 minút. Pozrite sa, aké možnosti máte. Najlacnejšie pochopiteľne vychádza balíček piatich licencií, pri ktorom je cena o takmer 10 € nižšia.

Zdroj: GoDeal24

Office 2021 Pro: Ktoré verzie sú v zľave?

💡 TIP: Balíčky s viacerými licenciami sú cenovo výrazne dostupnejšie.

Okrem kancelárskeho balíčka, v ktorom nájdete Word, Excel či PowerPoint je extrémne dôležitý aj samotný operačný systém. Tým najlepším je momentálne Windows 11 Pro, ktorý kombinuje moderný dizajn, špičkový výkon a profesionálne zabezpečenie. Microsoft si zaň vo svojom obchode pýta 199 €, no originálnu licenciu si môžete kúpiť aj výrazne lacnejšie. Cena začína už na 10 €, čo je náklad, ktorý si vie dovoliť azda každý z nás.

Zdroj: Microsoft

Windows 11 Pro: Originálna licencia najlacnejšie

Windows 10 Pro: Licencia už len za 6,83 €

O niečo lacnejšie sa predáva starší, no stále mimoriadne obľúbený Windows 10 Pro. Jeho cena je nižšia o vyše 3 €.

Foto: Microsoft/Pixabay (úprava redakcie)

Windows 11 + Office 2021 = ešte výhodnejšia cena

🚨 DÔLEŽITÉ: V košíku použite kupón GG62

Úplne najvýhodnejšie však vychádza kombinácia operačného systému Windows a balíčku kancelárskych programov Microsoft Office. Je to vhodné pre upgrade PC alebo pri prvotnej inštalácii, napríklad po poskladaní nového PC.

Pre firmy a veľkoodberateľov

Ak potrebujete aktualizovať desiatky počítačov, resp. vybaviť ich originálnymi licenciami na Office, využiť môžete ešte viac zvýhodnené ceny. Napríklad, Windows 10 v takomto balíčku stojí len 6 €, Windows 11 len 7,50 € a najnovší Office 2021 Pro len 20 €.

Špičkové programy za najnižšie ceny

Okrem kancelárskych programov samozrejme potrebujete aj ďalšie, ktoré funkcionalitu vášho PC alebo notebooku poriadne rozšíria. Pozrite si napríklad PDF Pro 3 na prácu s PDF dokumentami, IObit Driver Booster 10 Pro, ktorý sa postará o akékoľvek problémy s ovládačmi (grafická karta, tlačiareň, a pod.) či Ashampoo Photo Commander 17, ktorý je špičkovým nástrojom pre prácu s fotografiami.

Absolútna garancia okamžitého dodania

Zakúpenie licencií je veľmi jednoduché. Po zaplatení vám prídu veľmi rýchlo na email a hneď ich môžete použiť. Je však nutné dodať, že akcie sú obmedzené časovo, preto v prípade záujmu netreba otáľať.

Ak by ste narazili na nejaký problém s objednávaním alebo ak by vám náhodou neprišla licencia na email, neváhajte kontaktovať podporu GoDeal24 na emailovej adrese service@godeal24.com. Podpora funguje 24 hodín denne, 7 dní v týždni.