Úvod Zariadenia ZEALOT P1: Ideálny reproduktor domov aj na cesty. Má výkon 40 W,...

ZEALOT P1: Ideálny reproduktor domov aj na cesty. Má výkon 40 W, 8000 mAh batériu a stojí len 39 €!

Ak máte záujem, ZEALOT P1 si môžete zadovážiť prostredníctvom obchodu Cafago za zvýhodnenú cenu iba 39,34 €. Poštovné na Slovensko máte zadarmo.

0
ZEALOT P1
Zdroj: ZEALOT

Vianočné aj silvestrovské oslavy už sú za nami. To však neznamená, že si nemôžete spraviť radosť šikovným zariadením, ktoré dokáže spríjemniť vašu domácnosť či pobyt na chate. Ako už ste zrejme vyčítali, odkazujeme tým na prenosný reproduktor. Aby sme boli konkrétnejší, odkazujeme tým na prenosný reproduktor ZEALOT P1, ktorý si aktuálne môžete zadovážiť prostredníctvom obchodu Cafago za cenu iba 39,34 €. Ide o náramne lákavú ponuku, keďže bežne tento reproduktor stojí 120,99 €.

ZEALOT P1

🛒 Cena: 39,34 € | 🚚 Doručenie do SR: Zadarmo

ZEALOT P1 má mnoho skvelých lákadiel. Samozrejme, tým hlavným je zvuk. Reproduktor sa pýši vysokokvalitnou a bezstratovou reprodukciou zvuku, ako aj priestorovým ozvučením na filmovej úrovni. V nemalej miere za to vďačí podpore pre technológiu HIFI. A čo si predstaviť pod vysokokvalitným zvukom? Predovšetkým čistotu, jasnosť, jemnosť a prirodzenosť.

Veľkým plusom je taktiež dvojitá kovová membrána, ktorá nahrádza tradičnú plastovú membránu. Nechýbajú ani silné basy, ktoré zabezpečujú silu a mohutnosť zvukov, ktoré si to vyžadujú.

Reproduktor sa taktiež pýši bleskovou a stabilnou konektivitou. Disponuje totiž podporou pre technológiu Bluetooth 5.0, ktorá zabezpečuje vysokú rýchlosť pripojenia pri zníženej spotrebe.

Poteší potom aj objemná batéria s kapacitou 8 000 mAh, ktorá pri plnom nabití dokáže vydržať až na 16 hodín prehrávania. Na jediné nabitie teda reproduktor pohodlne vystačí napríklad aj vtedy, keď sa chystáte na víkendovú chatu.

Napokon možno spomenúť podporu pre viacero režimov prehrávania – okrem Bluetooth je k dispozícii aj prehrávanie cez AUX, TF kartu či U disk. A áno, reproduktor má aj „karaoke“ režim.

Ak máte záujem, ZEALOT P1 si môžete zadovážiť prostredníctvom obchodu Cafago za zvýhodnenú cenu iba 39,34 €. Poštovné na Slovensko máte zadarmo.

>>> Kúpiť ZEALOT P1 za 39,44 € <<<