Úvod Zariadenia Wanbo X2 Max: Tento projektor budete chcieť. Vyrobí 120″ obraz, stojí len...

Wanbo X2 Max: Tento projektor budete chcieť. Vyrobí 120″ obraz, stojí len 159 €!

X2 Max je nový kompaktný projektor s vysokým rozlíšením a smart systémom. Výhodou je extrémne nízka cena.

0
Wanbo X2 Max
Zdroj: Wanbo

Spoločnosť Wanbo, ktorá sa pýši spoluprácou so Xiaomi, na trh uviedla nový kompaktný projektor X2 Max. Ide o kompaktný model, ktorý si môžete ľahko vziať kamkoľvek idete. Meria totiž len 22,5 x 17,7 x 9,4 centimetrov a váži len 1,53 kilogramu.

Wanbo X2 Max

🛒 Cena: 159 € | 🎫 Kupón: WANBOX2M | 🚚 Poštovné do SR: Zadarmo

Projektor Wanbo X2 Max je úsporný, na prevádzku potrebuje len 65 W energie. Aj napriek tomu však dokáže vykúzliť obraz veľký 40 až 120 palcov. Na projekciu pritom potrebuje vzdialenosť od steny 1,23,6 metra.

Wanbo X2 Max
Zdroj: Wanbo

Zariadenie dosahuje jas 450 ANSI lúmenov, čo naznačuje, že sa hodí najmä do úplne tmavých miestností. Ideálny je tak napríklad do detských izieb alebo na výlety. Wanbo hovorí o tom, že projektor hravo zvládne prácu v 1080p rozlíšení, čo je vzhľadom na jeho nízku cenu veľmi slušný výkon.

Súčasťou projektora sú aj reproduktory s kombinovaným výkonom 10 wattov. Nechýba ani konektivita vo forme Wi-Fi 6Bluetooth 5.0. Zariadenie poháňa Android 9, vďaka čomu doň hravo nainštalujete obľúbené streamovacie ako Netflix, YouTube a podobne.

Wanbo X2 Max: Cena a dostupnosť

K dispozícii sú tiež dva HDMI porty, jeden USB a jeden výstup pre slúchadlá. Ako sme spomenuli, najlákavejšia je azda cena. Novinka sa totiž začala predávať za 159 €. V košíku stačí zadať kupón WANBOX2M. Domov vám ho dovezie kuriér do 3 – 5 pracovných dní. Doplácať už nemusíte žiadne iné poplatky.

>>> Kúpiť Wanbo X2 Max za 159 € <<<