Úvod Zariadenia Toto zariadenie vám zarobí peniaze. Slováci ho objednávajú vo veľkom, hodí sa...

Toto zariadenie vám zarobí peniaze. Slováci ho objednávajú vo veľkom, hodí sa na dom aj do bytu!

Solárne panely sú vhodné do bytov aj na dom.

0

Ak o značke LANPWR počujete prvýkrát, nie ste sami. Výrobca to však nie je nový a nováčik nie je ani v menších solárnych paneloch. Svedčí o tom ich novinka, sústava štyroch solárnych panelov určených na balkón, na chalupu alebo na výlet.

LANPWR: Solárne panely kamkoľvek

🛒 Cena: 636,99 € | 🎫 Kupón: SPRUT3 | 🚚 Poštovné do SR: Zadarmo

Súčasťou balenia sú hneď štyri flexibilné solárne panely, pričom každý z nich má výkon 200 W. Vďaka ohybnej konštrukcii sa skvele hodia na južné balkóny, ktoré sa väčšinu roka tešia z bohatého slnečného svetla. Účinnosť konverzie panelov je pritom úctyhodných 23 %, čo znamená, že pomocou panelov dokážete napájať aj „hladnejšie“ zariadenia.

Solárne panely

V balení sa okrem samotných panelov nachádza aj 800 W mikromenič, ktorý pracuje so získanou energiou a premieňa ju na využiteľnú energiu, ktorú potrebujú spotrebiče a rôzne zariadenia. Inštalácia je pritom extrémne jednoduchá. Stačí ich len „naklikať“ a môžete začať vyrábať. Odborná montáž nie je nutná.

Solárne panely

Cena a dostupnosť

Panely majú krytie IP65, vďaka čomu sa hravo vysporiadajú aj s dažďom, snehom či silným vetrom. Panely vážia 3,5 kg a hrubé sú len 0,25 cm. Vhodné sú tak nielen na fixné miesto (balkóny), ale aj na cestovanie. Zabalíte ich do kufra a elektrinu môžete vyrábať kamkoľvek pôjdete.

TIP: Solárne panely sú ideálnym zdrojom energie pre elektrocentrály s LiFePO4 batériami.

Najpôsobivejšia je pritom cena. Za 636,99 € s kupónom SPRUT3 ide o jeden z cenovo najvýhodnejších setov vôbec. Obchod CAFAGO vám ich na Slovensko doručí rýchlo (3-5 dní) a bez nutnosti doplácať akékoľvek ďalšie poplatky.