Úvod Zariadenia Lokátor s výdržou 10 mesiacov: Sledujte, kde máte veci s presnosťou na...

Lokátor s výdržou 10 mesiacov: Sledujte, kde máte veci s presnosťou na centimeter. 4 kusy stoja len 18 €!

Možnosť rýchleho hľadania až štyroch cenností výmenou za menej ako 20 € sa zdá byť celkom výhodnou ponukou, no nie?

0

Každý z náš čas od času na niečo zabudne. Často sú to pritom drobnosti, ako presná poloha našej peňaženky, kľúčov, prípadne iných cenných predmetov. Našťastie ale existujú zariadenia, ktoré dokážu takéto strácanie redukovať či v ideálnom prípade eliminovať. A nemusia byť vôbec drahé. V tomto článku si povieme o balíčku štyroch lokátorov Finein, ktorý vás dokopy vyjde iba na 18,29 €.

Finein Tag: Bluetooth lokátor s 10-mesačnou výdržou

🛒 Cena: 18,29 € | 🚚 Doručenie do SR: Zadarmo

Všetky štyri kusy obsiahnuté v balení disponujú podporou pre globálne určovanie polohy, ktoré používa aj AirTag od Apple. To znamená, že sledovače fungujú po celom svete. Nech už sa teda nachádzate v hociktorej krajine, sledovače vám vždy pomôžu nájsť cestu späť k svojim strateným cennostiam.

Ak vlastníte iPhone, na kooperáciu so sledovačmi nemusíte sťahovať žiadny ďalší softvér. Stačí ich len spárovať a máte hotovo. O bezproblémovej kooperácii s iPhonom svedčí aj certifikácia MFi (Made for iPhone).

Ako to funguje v praxi? Sledovače sú malinké zariadenia, ktoré sa pohodlne zmestia azda kamkoľvek. Ich vizuálne prevedenie je teda zámerné. Môžete si ich napríklad vložiť do peňaženky alebo zavesiť na kľúče od auta. Akonáhle jeden z týchto predmetov stratíte, jednoducho vyšlete sledovaču príkaz, aby, začal prehrávať zvuk, vďaka ktorému ho nájdete oveľa rýchlejšie.

Rozhodne sa pritom netreba obávať príliš krátkej výdrže. Konštrukcia je navrhnutá tak, aby dokázala akomodovať dostatok energie na až 10 mesiacov pohotovostnej prevádzky. Časté vymieňanie batérie teda nehrozí.

Ak máte záujem, Finein Tag si teraz môžete zadovážiť v balíčku hneď so štyrmi kusmi, a to prostredníctvom obchodu Tomtop za 18,29 €. Poštovné na Slovensko máte zadarmo.

>>> Kúpiť Finein Tag za 18,29 € <<<