Úvod Zariadenia PowerMax 3600: Toto zariadenie vám zachráni domácnosť. Má gigantický výkon a rozumnú...

PowerMax 3600: Toto zariadenie vám zachráni domácnosť. Má gigantický výkon a rozumnú cenu!

Jedno z najšikovnejších zariadení je jednoznačne elektrická stanica. Vašu domácnosť podrží aj vtedy, keď vypadne prúd, ideálna je tiež na cestách.

0
PowerMax 3600
Zdroj: OSCAL

Blackview a OSCAL sú renomované spoločnosti vo sfére odolných inteligentných zariadení. To, čo robia, robia už desať rokov. Svoje skúsenosti sa práve rozhodli pretaviť do nového segmentu – elektrických staníc. Prvým počinom v tomto smere je model PowerMax 3600.

Elektrická stanica, ktorá je navyše mimoriadne odolná, je snom každého kutila a kutilky. Znamená to, že elektrickú energiu budete mať k dispozícii aj tam, kde nenájdete žiadnu elektrickú zásuvku bez strachu z toho, že by sa zariadeniu mohlo niečo stať.

OSCAL PowerMax 3600
Elektrická stanica je mimoriadne odolná. Zvládne aj pád z 80 cm. Zdroj: OSCAL

PowerMax 3600: Konštrukcia, ktorá zvládne pád z 80 cm

Cena: 1 799 dolárov | Dostupnosť: 10. januára 2024 | Poštovné: 7 – 10 dní

Výrobca hovorí, že PowerMax 3600 je mimoriadne odolné zariadenie, spevnené s ABS a PVC materiálmi, vďaka čomu dokáže odolať aj pádu z výšky 0,8 metra. Využívať ho môžete takmer kdekoľvek, kľudne aj pri bazénoch či výrazne prašných prostrediach. Elektrická stanica zvládne teploty od -22 °C až po 55 °C (odporúčané od -10 °C do 45 °C), čo je slovenských teplotách tak akurát.

Vďaka unikátnej konštrukcii môžete kapacitu PowerMax 3600 rozšíriť podľa svojich potrieb. Konštrukcia, ktorá trochu pripomína cestovný kufor totiž umožňuje zapojenie ďalších článkov s kapacitou 3,6 kWh, vďaka čomu môžete stanicu nakonfigurovať v rozpätí od 3,6 kWh až do 57,6 kWh.

Elektrická stanica je ideálnym pomocníkom nielen pri cestovaní, ale aj doma. Ocenia to najmä tie domácnosti, ktoré nemajú úplne spoľahlivé pripojenie k elektrickej energii. Poznáte to – silnejšie zafúka a vypadne prúd. Presne pre tieto situácie je vhodná elektrická stanica schopná poháňať aj „hladnejšie“ spotrebiče.

OSCAL PowerMax 3600
Zdroj: OSCAL

Výkon, ktorý si poradí so všetkými spotrebičmi

PowerMax 3600 sa pýši maximálnym výkonom až 3600 W, vďaka čomu si hravo poradí s drvivou väčšinou spotrebičov. Na jeho konštrukcii sa pritom nachádza až 14 zásuviek, čo z neho robí azda najšikovnejšie riešenie, aké sme tu mali.

Zariadenie je vybavené špeciálnymi článkami z LiFePO4, ktoré sú známe extrémnou trvácnosťou. Nabíjacie cykly pre ne prakticky nepredstavujú žiaden problém (výrobca garantje až 3500 cyklov). Navyše, batériové články stráži niekoľko systémov, ktoré ich chránia pred prepätím, prehriatím a rôznymi ďalšími nežiadanými scenármi.

OSCAL PowerMax 3600
Zdroj: OSCAL

Dáva pozor, zareaguje do 5 ms

Ak sa zariadenie rozhodnete využiť ako záložný zdroj energie (UPS), vedzte, že inteligentný systém dokáže detegovať výpadok elektriny za 5 – 8 milisekúnd.

Výrobca si dal záležať aj na spôsobe nabíjania. Samozrejme, PowerMax 3600 môžete jednoducho nabiť zo zásuvky, no k dispozícii máte aj nabíjanie z auta, cez solárne panely alebo kombináciou dvoch. Z 0 % na 80 % sa pri výkone 3 600 W dokáže nabiť za menej ako jednu hodinu.

OSCAL PowerMax 3600
Zdroj: OSCAL

Vo výbave elektrickej stanice nájdete aj prehľadný LCD displej, ktorý zobrazuje všetky dôležité informácie. Rovnako tak potešia aj veľké, ľahko hmatateľné tlačidlá, s ktorými si poradíte aj vtedy, ak na sebe budete mať rukavice.

OSCAL PowerMax 3600: Cena a dostupnosť

Výrobca po objednaní sľubuje dodanie do 7 až 10 dní a čo je fantastickou správou, poskytuje aj bohatú 4-ročnú záruku s 24/7 technickou podporou, ktoré vám poradí a pomôže.

Zariadenie sa začne predávať už 10. januára 2024 za 1 799 dolárov. K dispozícii tiež bude príslušenstvo, ako prídavné batériové články a mnoho ďalšieho. Kúpiť si ho môžete na platforme Indiegogo.