Úvod Zariadenia Absolútna nostalgia: Táto herná konzola vás vráti do detských čias, kúpite ju...

Absolútna nostalgia: Táto herná konzola vás vráti do detských čias, kúpite ju len za 23,49 €!

Dostali ste chuť na trochu nostalgie? Ak áno a patríte do hráčskej komunity, táto herná konzola je skvelým tipom. V obchode Cafago je navyše dostupná v parádnej zľave.

0

Hoci je dôležité žiť v prítomnosti, trocha nostalgie nemusí byť na škodu. Tento blahodarný pocit môžeme docieliť návratom k niečomu, čo nám kedysi prinášalo radosť. Pre niektorých to sú fotky, pre niektorých zase napríklad herné konzoly. Ak náhodou patríte do tej druhej skupiny aj vy, čítajte ďalej. Obchod Cafago totiž uvádza zľavu na šikovnú retro konzolu, ktorá vás prenesie do dávno zabudnutej, no stále milovanej éry PlayStation 1. Aktuálne vás vyjde iba na 23,49 €.

Bezdrôtová herná konzola 2.4G HD

🛒 Cena: 23,49 € | 🚚 Doručenie do SR: Zadarmo

Táto konzola nemusí slúžiť len ako doplnok do zbierky veteránskych herných zariadení. Je plne funkčná, takže si na nej môžete vychutnať mnoho legendárnych titulov, a to nielen sami, ale aj s priateľmi či rodinou. Výber je naozaj pestrý, nakoľko konzola ponúka podporu pre viac ako 10 000 hier, pričom k dispozícii je aj možnosť sťahovania. Až 40 hier je potom dostupných vo formáte simulátora.

Pokiaľ ide o dizajn, samotná konzola nemá podobu známej bielej skrinky pripomínajúcej walkman. Všetko sa opiera o malé tmavé puzdro s USB koncovkou. Z praktického hľadiska však ide o rozumné riešenie. Stačí ho len zapojiť do televízora a môžete sa hrať.

Čo po vizuálnej stránke rozhodne dodá nostalgiu, sú ovládače, resp. gamepady. Tie totiž skutočne vyzerajú, ako keby vyšli pred 30 rokmi.

Konzola aj ovládače majú ergonomický a protišmykový dizajn, čo zabezpečuje pohodlné hranie. O to isté sa stará aj podpora viacerých jazykov operačného systému, ktorého úlohu zohráva Linux.

Čerešničkou na torte je možnosť rozšírenia pomocou pamäťovej karty.

Ak ste teda dostali chuť zahrať si dávno zabudnuté arkády, táto herná konzola rozhodne stojí za zváženie. Prostredníctvom obchodu Cafago si ju aktuálne môžete zadovážiť iba za 23,49 €. Poštovné na Slovensko máte zadarmo.

>>> Kúpiť bezdrôtovú hernú konzolu 2.4G HD za 23,49 € <<<