Úvod Zariadenia Vybrali sme TOP 5 Xiaomi vychytávok na Vianoce s nízkou cenou: Vylepšia...

Vybrali sme TOP 5 Xiaomi vychytávok na Vianoce s nízkou cenou: Vylepšia domácnosť, internet aj zdravie!

Ak sa obzeráš po šikovných vianočných darčekoch za rozumné ceny, v tomto článku nájdeš hneď 5 skvelých ponúk.

0

Vianoce klopú na dvere, no ty ešte stále hľadáš vhodné darčeky pre svojich blízkych alebo rodinu? Žiadne obavy. Xiaomi ti výber náramne uľahčí, nakoľko uvádza fantastické zľavy na hneď niekoľko skvelých produktov. V tomto článku si rozoberieme 5 z nich, ktoré budú ideálnou voľbou nielen pre technologických nadšencov.

Xiaomi Mi Router 4C

🛒 Cena: 13,90 € | Pôvodná cena: 28,90 € | Výška zľavy: 15 €

Prvým produktom z čerstvej ponuky je Mi Router 4C, ktorý má hneď niekoľko skvelých lákadiel. Tou prvou je spoľahlivé sieťové pripojenie pomocou technológie 802.11ac WiFi technológie. A rýchlosť? Úctyhodných 300 Mb/s.

Okrem toho disponuje 4 externými anténami, ktoré dokážu šíriť pripojenie na ešte väčšiu vzdialenosť. Základná výbava ďalej zahŕňa až 64 MB RAM a 16 MB ROM. O pohodlný chod routeru sa stará CPU s taktovacou frekvenciou 580 MHz, čo je na router viac než solídna výbava.

Medzi ďalšie lákadlá možno zaradiť podporu pre pripojenie až 64 zariadení, jednoduchú správu prostredníctvom MiWiFi, ako aj elegantný dizajn.

Xiaomi Mi Router 4C si môžeš už dnes zadovážiť so zľavou 15 €, teda len za 13,90 €.

>>> Kúpiť Xiaomi Mi Router 4C za 13,90 € <<<

Xiaomi smart keramický ohrievač

🛒 Cena: 59 € | Pôvodná cena: 94,90 € | Výška zľavy: 35,90 €

Xiaomi Smart keramický ohrievač, ako naznačuje názov, je inteligentný ohrievač, ktorý sa náramne hodí práve teraz, teda na zimu. Vďaka výkonu až 2 000 W dokáže dodávať teplo už 3 sekundy po zapnutí, takže vás dokáže zahriať prakticky bez čakania. A aby toho nebolo málo, zabudovaný ventilátor má záber až 70°, takže vás doslova zahrnie teplom.

Ohrievač taktiež obsahuje snímač teploty NTC a zabudovaný termostat, ktorý automaticky znižuje spotrebu elektrickej energie, keď sa teplota blíži k cieľovej hodnote, takže je efektívny nielen voči vášmu pohodliu, ale aj voči vašej peňaženke. Okrem toho disponuje časovačom, ktorý je možné nastaviť na 0, 1, 2, 4 alebo 8 hodín priamo na zariadení. Cez aplikáciu Xiaomi Home je možné časovač nastaviť na akúkoľvek dobu do 8 hodín.

Vzduch dokáže ohrievať cez 4 rôzne režimy, a to:

  • Konštantná teplota – nastavenie teploty v rozmedzí 22-28 °C
  • Natural – vhodný na zvýšenie prúdenia vzduchu v miestnosti
  • Warm – vyhrievanie pri výkone 1 400 W
  • Hot – vyhrievanie pri plnom výkone (2 000 W)

Ohrievač navyše podporuje hlasových asistentov Amazon Alexa a Google asistent, takže ho môžete ovládať aj hlasom. Čerešničkou na torte je nízka hlučnosť – svoju prácu si dokáže vykonávať pri maximálne 42 dB.

V tomto prípade dosahuje zľava výšku až 35,90 €, takže si môžeš ohrievač obstarať len za 59 €.

>>> Kúpiť Xiaomi smart keramický ohrievač za 59 € <<<

Xiaomi inteligentná zubná kefka T700

🛒 Cena: 69 € | Pôvodná cena: 95,90 € | Výška zľavy: 26,90 €

Xiaomi inteligentná zubná kefka T700 je inteligentná zubná kefka, ktorá vďaka štetinkám DuPont Staclean čistí zuby s príjemnou jemnosťou. Je navrhnutá špeciálne pre citlivé zuby a má mäkké nedráždivé štetinky, ktoré vo veľkej miere zasahujú do medzery ďasien a čistia škvrny na nedostupných miestach zubov. Súčasťou balenia kefky sú 2 náhradné hlavice.

Samotná hlavica kefky má hrúbku len 4 mm, čo znamená pohodlnú veľkosť, ako aj flexibilné čistenie. Vďaka menším rozmerom znižuje nepohodlie počas čistenia a navyše napomáha k ľahšiemu čisteniu ústnych kútikov.

Na chvíľku sa ešte vrátime k štetinám. Okrem už uvedeného sa pýšia až 2-násobne vyššou hustotoukonvexným tvarom, čo v preklade znamená ešte dôkladnejšiu zubnú hygienu. Štetiny sú testované v súlade s normou FDA a ich používanie je bezpečné.

V neposlednom rade nemôžeme vynechať výkonný motorček, ktorý zabezpečuje vysokofrekvenčné vibrácie až 39 600-krát za minútu. Poteší taktiež nízka hlučnosť, ktorá dosahuje len 55 dB, alebo šikovný LED displej, ktorý indikuje režim čistenia zubov, skóre čistenia zubov, rýchlosť a stav batérie.

A čo navyše, kefku je možné spárovať s aplikáciou, cez ktorú môžete ovládať a kontrolovať rôzne dôležité prvky, ako aj získavať kľúčové informácie. Napokon nemožno opomenúť 1 050 mAh batériu, ktorá poskytuje výdrž až na 24 dní.

Túto šikovnú zubnú kefku si teraz môžeš zadovážiť so zľavou 26,90 €, čiže iba za 69 €.

>>> Kúpiť Xiaomi inteligentnú zubnú kefku T700 za 69 € <<<

Redmi Note 12S

🛒 Cena: 189 € | Pôvodná cena: 319 € | Výška zľavy: 130 €

Presúvame sa k smartfónu Redmi Note 12S, ktorý sa chváli obzvlášť štedrou zľavou. Ide o zariadenie pokryté 6,4-palcovým AMOLED displejom s rozlíšením FHD+, obnovovacou frekvenciou 90 Hz a svietivosťou 1 000 nitov.

Vo výbave sa nachádza spoľahlivý čip Helio G96 od spoločnosti MediaTek, ktorý spolupracuje s 8 GB operačnej pamäte RAM256 GB úložiska. To je možné rozšíriť prostredníctvom pamäťovej karty. V interiéri sa taktiež nachádza 5 000 mAh batéria s podporou pre 33 W rýchlonabíjanie. Po softvérovej stránke je smartfón poháňaný operačným systémom Android 13 v kombinácii s rozhraním MIUI.

Čo sa týka fotoaparátov, hlavný snímač má rozlíšenie 108 Mpx, ultraširokouhlý 8 Mpx, makro 2 Mpx a selfie 16 Mpx.

V rámci akcie je tento model dostupný v prevedení 8/256 GB a farbe Onyx Black (čierna). Vďaka veľkorysej zľave si môžeš zadovážiť len za 189 €.

>>> Kúpiť Redmi Note 12S za 189 € <<<

Xiaomi Mi Smart teplovzdušná fritéza

🛒 Cena: 66,90 € | Pôvodná cena: 89,90 € | Výška zľavy: 23 €

Dostávame sa k poslednému produktu na našom zozname, a to teplovzdušnej fritéze Mi Smart. Tá poslúži každému, kto si rád užíva zdravé, rýchle a predovšetkým chutné jedlo. Olej vo vnútri pokrmov je dôkladne vyprážaný pomocou 360° ohriatej cirkulácie vzduchu, ktorá zhotovuje chutné i nízkotučné kulinárske výtvory.

Fungovať pritom dokáže pri rôznych teplotách v rozmedzí od 40 do 200 °C. Fritéza teda môže oveľa viac, než len vyprážať. Môže tiež rozmraziť mrazený tovar, sušiť ovocie alebo fermentovať zeleninu.

O pohodlný chod fritézy sa stará motorček s výkonom 1 500 W. Zvonka na konštrukcii sa potom nachádza kvalitná OLED obrazovka, ktorá nielenže poskytuje dôležité informácie o práve prebiehajúcom procese, ale aj poskytuje niekoľko ovládacích prvkov, ako je napríklad nastavenie teploty a času varenia.

Ďalšou skvelou správou je, že ide o vhodný spotrebič aj pre kuchárov začiatočníkov. V mobilnej aplikácii sa totiž nachádza viac ako 100 inteligentných receptov. A čo navyše, fritéza umožňuje plánovanie varenia až na 24 hodín.

Napokon možno ešte spomenúť, že fritéza má objem 3,5 l, čo postačí na varenie jedál pre 1 až 3 osoby, pričom vnútorný košík má nepriľnavý povrch odolný voči opotrebovaniu.

Fritéza Xiaomi Mi Smart je teraz k dispozícii so zľavou 23 €. Zakúpiť si ju tak môžeš iba za 66,90 €.

>>> Kúpiť teplovzdušnú fritézu Xiaomi Mi Smart za 66,90 € <<<