Úvod Zariadenia MONŠTRÁ Z ČÍNY: Výkon až 1000 W, dojazd 55 km a cena...

MONŠTRÁ Z ČÍNY: Výkon až 1000 W, dojazd 55 km a cena začína na 175 €! Tieto stroje Slováci kupujú ako na páse!

Toto sú len tri z mnohých lákavých ponúk, ktoré Geekbuying ponúka v rámci Black Friday. O všetkých dostupných zľavách si môžeš podrobne prečítať po kliknutí na odkaz, ktorý nájdeš na konci článku.

0
KuKirin G2 Max
Zdroj: KuKirin (úprava redakcie)

Máme tu koniec novembra, čo znamená obdobie veľkých zliav. Tie uvádza aj známy internetových obchod Geekbuying, konkrétne na hneď tri elektrické kolobežky obľúbenej značky KuKirin. Ak sa teda obzeráš po vianočnom darčeku technického charakteru, máme tu pre teba hneď tri skvelé tipy. A čo navyše, na každom z nich môžeš poriadne ušetriť.

KuKirin S3 Pro

🛒 Cena: 175 € | 🎫 Kupón: NNNKURIN3P | 🚚 Poštovné do SR: Zadarmo

Začneme najlacnejším modelom, ktorým je KuKirin S3 Pro. Táto kolobežka sa vyznačuje bezkefovým motorom s výkonom 250 W, vďaka ktorému dokáže zdolať stúpanie až do 15 stupňov a taktiež vyvinúť maximálnu rýchlosť 25 km/h. Motor úzko spolupracuje so 7,5 Ah batériou, ktorá vystačí na dojazd 30 km.

Jazda na kolobežke je však nielen rýchla, ale aj náramne pohodlná, o čo sa stará prepracovaný absorpčný systém. Poradiť si dokáže aj s výraznejšími hrbolcami či inými nedokonalosťami, ktoré sa bežne vyskytujú na cestách.

Vitálnou súčasťou výbavy je aj kompaktný LED displej, ktorý zobrazuje všetky dôležité informácie, vrátane aktuálnej rýchlosti či dojazdu.

KuKirin S3 Pro si môžeš teraz zadovážiť prostredníctvom obchodu Geekbuying za 175 €. Stačí zadať kupón NNNKURIN3P.

>>> Kúpiť KuKirin S3 Pro za 175 € <<<

KuKirin G2 Pro

🛒 Cena: 468 € | 🎫 Kupón: GKB23BF25E | 🚚 Doručenie do SR: Zadarmo

Presúvame sa do trochu vyššej cenovej kategórie. Kolobežka KuKirin G2 Pro je špeciálna najmä tým, že disponuje odmontovateľným sedadlom pre čo najkomfortnejší zážitok z jazdy, byť to na krátke, alebo dlhšie vzdialenosti. Pohodlnosti taktiež napomáhajú dva absorpčné systémy – jeden vzadu a jeden vpredu.

Maximálny komfort pritom rozhodne neprichádza na úkor výkonu. Kolobežka je totižto vybavený vysoko výkonným 600 W motorom, ktorý umožňuje hneď tri rýchlostné režimy. Maximálna rýchlosť v tomto prípade dosahuje 45 km/h. Zvyšné dva rýchlostné režimy obmedzujú maximálnu rýchlosť na 15 km/h a 30 km/h.

Úlohu batérie zohráva 18,7 Ah článok, ktorý poskytuje dojazd až na 55 km. Zabudnúť, samozrejme, nemožno ani na kvalitné pneumatiky s priemerom 9 palcov, ktoré si hravo poradia s prakticky akýmkoľvek terénom a počasím.

Čerešničkou na torte je súprava až 6 svietidiel – 1 hlavné, 2 pomocné a 3 výstražné. Napokon môžeme ešte spomenúť možnosť jednoduchého skladania.

KuKirin G2 Pro môže byť tvoja len za 468 €. Stačí navštíviť stránku Geekbuying a zadať kupón GKB23BF25E.

>>> Kúpiť KuKirin G2 Pro za 468 € <<<

KuKirin G2 Max

🛒 Cena: 632,19 € | 🎫 Kupón: NNNAFFN699| 🚚 Doručenie do SR: Zadarmo

Poslednou položkou na zozname je kolobežka KuKirin G2 Max, ktorá je z celého tria najdrahšia, no zároveň aj najvýkonnejšia. Rovnako ako predošlý model, aj v tomto prípade možno rátať s pohodlným sedadlom s prispôsobiteľnou výškou.

Hlavnú úlohu, čo sa týka pohonu, zohráva motor s výkonom až 1 000 W, čo je dostatok aj pre tých najnáročnejších zákazníkov. Vďaka nemu kolobežka dokáže prekonať až 30-stupňové prevýšenia a taktiež vyvinúť maximálnu rýchlosť 55 km/h.

Motor úzko spolupracuje s 20 Ah batériou, ktorá ponúka dojazd až na 80 km. Samozrejme, taktiež možno rátať so špičkovým absorpčným systémom, stojanom, pohodlnými kolesami a kvalitným displejom nachádzajúcom sa medzi riadidlami.

Kolobežku KuKirin G2 Max si môžeš prostredníctvom obchodu Geekbuying po zadaní kupónu NNNAFFN699 zadovážiť za 632,19 €.

>>> Kúpiť KuKirin G2 Max za 632,19 € <<<

Zliav je omnoho viac!

Toto sú len tri z mnohých lákavých ponúk, ktoré Geekbuying ponúka v rámci Black Friday. O všetkých dostupných zľavách si môžeš podrobne prečítať na tomto odkaze.