Úvod Novinky Predávajú sa ho stovky kusov: Toto zariadenie mimoriadne uľahčuje život. Teraz už...

Predávajú sa ho stovky kusov: Toto zariadenie mimoriadne uľahčuje život. Teraz už aj na Slovensku!

Fantastický tyčový vysávač JIMMY HW9 prináša inovácie, ktoré mu môžu závidieť a cenu, akú sa nepodarí prekonať takmer nikomu.

0

Jeden z najväčších a najlepších výrobcov domácich gadgetov, JIMMY, na trh prináša svoju novinku. Model JIMMY HW9 prichádza s poriadnym nástupom. Multifunkčné zariadenie kombinuje vysávanie a mopovanie do jedného šikovného balíčka. Predstavuje tak najjednoduchší spôsob, ako doma upratať za čo najkratší čas.

JIMMY HW9

🛒 Cena: 179,99 € | 🎫 Kupón: NNNHHW9 | 🚚 Poštovné do SR: Zadarmo

JIMMY HW9 je navrhnutý a vyrobený mimoriadne kvalitne. Jeho základom je vodotesný motor vyrobený zo zliatiny horčíka. Oproti iným modelom jeho motor dosiahol navýšenie efektivity až o 50 %, čo je pri tak rýchlom vývoji technológií určených do domácností prekvapivé zlepšenie. Inžinierom sa tiež podarilo motor zoštíhliť, je tak ľahší, spratnejší a vysávač sa tak jednoduchšie ovláda.

JIMMY HW9 disponuje nádržkou na vodu, ktorú stačí naplniť, pridať obľúbený čistiaci prostriedok a začať vysávať/mopovať. Potešujúci je tiež integrovaný systém dezinfekcie na báze strieborných iónov, ktorý likviduje všetky baktérie. Vďaka tomu budú vaše podlahy tak čisté, že sa z nich bude dať jesť.

Vysávač po vysávaní a mopovaní prostredníctvom špeciálneho saciemu systému efektívne nasaje suché aj mokré nečistoty do špeciálnej nádobky. Celý systém je premyslený od základu.

JIMMY HW9
Vodotesný motor vo vysávači je vyrobený zo zliatiny horčíka. Zdroj: JIMMY

Na rukoväti vysávača sa nachádza prehľadný LED displej, ktorý vás bude informovať o tých najdôležitejších informáciách, ako stave batérie, zvolenom režime a podobne. Keď doupratujete, vysávač môžete položiť na pribalenú dokovaciu stanicu, ktorá navyše dôkladne vyčistí hubicu. Vyhnete sa tak nežiadaným zápachom.

JIMMY HW9
Vysávač vysáva a zároveň aj zmýva. Zdroj: JIMMY

Vysávač poháňa odnímateľná batéria s kapacitou 7×3000 mAh, ktorú môžete nabíjať samostatne. Stačí ju z vysávača vyňať a pripojiť k nabíjačke, ktorá sa môže nachádzať kľudne v inej miestnosti. Celý proces je tak veľmi intuitívny a praktický, čo je presne to, na čom spoločnosti JIMMY záleží azda najviac.

JIMMY HW9
Je to ideálny nástroj do každej domácnosti. Postará sa o všetky typy podláh. Zdroj: JIMMY

JIMMY HW9: Cena a dostupnosť

Vysávač JIMMY HW9 je aktuálne dostupný v poľskom sklade, čo pre nás na Slovensku znamená, že ho kuriér dokáže priviezť veľmi rýchlo. Vďaka kupónu NNNHHW9 ho namiesto pôvodných 269,99 € môžete získať za oveľa prívetivejších 179,99 €. Poštovné aj balné je už zahrnuté v cene. Treba sa však poponáhľať, táto cena platí len do 30. novembra, resp. do vypredania skladových zásob.