Úvod Zariadenia Toto zo skladov mizne ako teplé rožky: 2 geniálne zariadenia JIGOO, ktoré...

Toto zo skladov mizne ako teplé rožky: 2 geniálne zariadenia JIGOO, ktoré Slovákom mimoriadne uľahčujú život!

JIGOO T600 a JIGOO P300 sú absolútne novinky na Slovensku, ktoré budete chcieť mať doma. Šetria čas aj námahu!

0

Žijeme v dobe, v ktorej už existuje riešenie na takmer každý problém. A nie sú to len „na kolene“ spracované riešenia. Za rozumný peniaz si môžete kúpiť profesionálne zariadenie, ktoré sa postará o váš komfort a navyše vám ešte ušetrí kopu času. Pekným príkladom sú JIGOO T600JIGOO P300, absolútne novinky na Slovensku. Potešia sa nielen majitelia mačiek a psov, ale aj všetci tí, ktorí chcú spávať s pocitom čistoty.

JIGOO T600: Špecialista na matrace

🛒 Cena: 129,99 € | 🚚 Poštovné do SR: Zadarmo

Prvým zariadením, ktoré vám dnes predstavíme je JIGOO T600. Ide o špičkový vysávač matracov, ktorý je navrhnutý tak, aby z neho vytiahol všetky nečistoty a dokonca aj prachové roztoče. Tie sú, bohužiaľ, prirodzenou súčasťou matracov, na ktorých spávame. Sú to práve prachové roztoče, ktoré často vyvolávajú alergické reakcie u citlivých ľudí, starostlivosť o to, na čom spíme, je preto veľmi dôležitá.

TIP: Ak chcete ušetriť ešte viac, využiť môžete jeden z týchto kupónov podľa toho, aké zariadenie kupujete.

  • GKB23BF50E: Zľava 50 € pri nákupe nad 550 €
  • GKB23BF25E: Zľava 25 € pri nákupe nad 300 €
  • GKB23BF20E: Zľava 20 € pri nákupe nad 200 €
  • GKB23BF10E: Zľava 10 € pri nákupe nad 100 €
  • GKB23BF3E: Zľava 3 € pri nákupe nad 20 €
JIGOO T600
JIGOO T600 zohreje matrac na 60 stupňov Celzia. Zdroj: JIGOO

JIGOO T600 disponuje unikátnou technológiou, ktorá čistiaci prostriedok dokáže dávkovať na molekulárnej veľkosti, čo znamená, že sa dostane hlboko do matraca. Keď je v matraci, zabraňuje ďalšiemu množeniu roztočov a baktérií, čím ich pri pravidelnom používaní úplne eliminuje.

Zariadenie je schopné odstrániť až 99,99 % prachových roztočov. Dokáže to vďaka mohutnému 700 W motoru, ktorý vyvíja sací výkon až 15 kPa. Aby toho nebolo málo, jeho súčasťou je tiež 800 mW ultrafialová lampa, ktorá sa zahrieva na stabilných 60 stupňov Celzia, vďaka čomu sa dostane hlboko do matraca.

JIGOO T600
Vhodný je aj ako starostlivosť pre matrac v postieľke. Zdroj: JIGOO

Na vstavanom LED displeji môžete sledovať ako sa mení počet zachytených roztočov v matraci. Stačí si pritom porovnať stav pred a po čistení. Sme si istí, že mnohí z vás ostanú prekvapení a možno trochu znechutení z toho, v čom bez čistenia spávame. Hoc je to prirodzené, dnes tento neviditeľný problém môžete odstrániť rýchlo a veľmi lacno.

Aj napriek vysokému výkonu je JIGOO T600 relatívne tichý stroj. Pri maximálnom výkone dosahuje len hlučnosť len 72 dB. Nečistoty pritom zbiera do dvoch nádrží s kapacitou 0,5 litra (1x filter, 1x zberná nádržka).

JIGOO T600
Silná ultrafialová lampa zničí baktérie aj roztoče. Zdroj: JIGOO

Za zmienku stojí aj to, že JIGOO T600 nemusíte použiť exkluzívne len na matrace. Jeho schopnosti uplatníte aj na kobercoch, pohovkách a ďalších povrchoch, kde sa môžu nachádzať roztoče.

JIGOO T600: Cena a dostupnosť

JIGOO T600 si môžete kúpiť v overenom technologickom obchode Geekbuying, kde je aktuálne vo výraznej zľave. Namiesto pôvodných 188 € ho momentálne kúpite len za 129,99 €. Akcia však končí už zajtra, preto je nutné poponáhľať sa. Zariadenia sa nachádza v poľskom sklade, domov vám tak kuriérom príde do pár dní. Doručenie do Vianoc je garantované.

Viac o JIGOO T600 si môžete prečítať na oficiálnych stránkach výrobcu.

>>> Kúpiť JIGOO T600 za 129,99 € <<<

JIGOO P300: Špecialista na starostlivosť o miláčikov

🛒 Cena: 99,99 € | 🚚 Poštovné do SR: Zadarmo

Druhým zariadením, ktoré nepochybne najviac ocenia majitelia domácich miláčikov, je JIGOO P300. Ide o multifunkčné (11v1) zariadenie navrhnuté špeciálne na starostlivosť o psy, mačky a ďalšie domáce zvieratká.

JIGOO P300
Zdroj: JIGOO

Ak máte doma, podobne ako my, záplavu zvieracích chlpov najmä v čase pĺznutia, ste na správnej adrese. JIGOO P300 sa dá opísať ako vysávač so špeciálnymi nadstavcami, ktoré vyčesávajú srsť vášho miláčika, ktorú následne odsávajú do zbernej nádržky.

4-litrová nádržka tak zachytí nielen uvoľnenú srsť, ale aj podsadu, ktorej sa snaží váš miláčik zbaviť. Novinka sa pýši najmenej 2-násobne väčšou kapacitou nádržky oproti konkurencii, vďaka čomu sa s ľahkosťou postaráte aj o väčšie plemená.

JIGOO P300
Zariadenie je extrémne tiché. Dosahuje len 51,2 dB. Zdroj: JIGOO

Zariadenie disponuje 3 režimami. Prvý z nich je pomalý a extrémne tichý (len 51,2 dB – obdobné tichej kancelárii). Vhodný je pre zvieratká, ktoré sa boja vysávačov alebo hlasných zvukov ako takých. K dispozícii máte aj dva vyššie stupne, ktoré sú výkonnejšie a chlpmi vám pomôžu rýchlejšie.

JIGOO P300 okrem odsávania uvoľnených chlpov a podsady prichádza aj s možnosťou zastrihnutie príliš dlhej srsti. Na výber máte z 6 mm, 12 mm, 18 mm a 24 mm nadstavcov. Zastrihnutá srsť sa opäť okamžite nasaje do zbernej nádobky, odkiaľ ju následne môžete vysypať rovno do koša.

JIGOO P300
Okrem „vysávania“ srsti dokáže aj zastrihávať. Zdroj: JIGOO

Poslednou vychytávkou je sušenie vlhkej srsti, napríklad po sprchovaní. Špeciálny nadstavec priamo na srsť fúka teplý vzduch, čím svojho miláčika vysušíte výrazne rýchlejšie než pomocou uterákov.

JIGOO P300
Všetky nadstavce sú súčasťou balenia. Zdroj: JIGOO

JIGOO P300: Cena a dostupnosť

JIGOO P300 si môžete kúpiť v overenom technologickom obchode Geekbuying za 99,99 €. Akcia platí ešte 2 dni, následne cena stúpne na pôvodných 160 €. Zariadenia sa nachádza v poľskom sklade, domov vám tak kuriérom príde do pár dní. Doručenie do Vianoc je garantované.

Viac o JIGOO P300 si môžete prečítať na oficiálnych stránkach výrobcu.

>>> Kúpiť JIGOO P300 za 99,99 € <<<