Úvod Zariadenia Z tohto deti vyskočia z kože: Elektrická motorka HYPER GOGO Cruiser 12...

Z tohto deti vyskočia z kože: Elektrická motorka HYPER GOGO Cruiser 12 Plus so 160 W motorom a podsvieteným „motorom“!

Motorka simuluje „dym“ z výfuku, má osvetlenie a zabudovaný Bluetooth reproduktor.

0

Elektrické kolobežky a bicykle už dávno nepoužívajú len starší ľudia. Často na nich jazdia aj deti, prevažne na cestách v obytných zónach alebo priamo na dvore. Výrobca HYPER GOGO sa preto rozhodol, že vyrobí model špeciálne pre deti. Volá sa HYPER GOGO Cruiser 12 Plus, prináša štýlové prevedenie a špecifikácie upravené pre menších ľudí.

Unikátna motorka prináša zaujímavý „chopper“ dizajn, dosť vysoký výkon na bezpečnú jazdu a cenu, ktorá poteší všetkých rodičov.

HYPERGOGO Cruiser 12
Zdroj: HYPERGOGO

HYPER GOGO Cruiser 12 Plus

🛒 Cena: 329 € | 🚚 Poštovné do SR z PL skladu: Zadarmo

Vynikajúcou správou je, že malý chopper sa nachádza v európskom sklade, čo znamená, že vám domov príde veľmi rýchlo. Aktuálna akcia z 369 € na 329 € bez nutnosti použitia kupónu zas zaručuje najnižšiu možnú cenu. No ale čo všetko vôbec zaujímavá novinka prináša? Poďme sa na to pozrieť.

HYPERGOGO Cruiser 12
Zdroj: HYPERGOGO

Základom zariadenia je samozrejme jeho elektrický motor. Ten dosahuje výkon 160 W, vďaka ktorému sa môže vaše dieťa voziť rýchlosťou 16 km/h. Vybrať mu môžete jedno z troch rýchlostných nastavení. Obmedziť ho môžete na 8 km/h, 12 km/h alebo 16 km/h.

Vstavaná 5,2 Ah batéria dokáže elektrickú motorku poháňať na 12 kilometrov, čo je dosť na bežné jazdenie po dvore. Nepredpokladá sa totiž, že na nej budú vaše ratolesti dochádzať do školy.

HYPERGOGO Cruiser 12
Zdroj: HYPERGOGO

HYPER GOGO Cruiser 12 Plus: Dizajn a vlastnosti

Výrobca sa pýši najmä pekným dizajnom, ktorý skutočne pripomína „chopper“. Dizajnové prvky ako palivová nádrž alebo simulovaný dym z výfuku dodávajú na zábave z jeho používania.

Samozrejmosťou sú 12-palcové pneumatiky, ktoré zabezpečujú pohodlnú a hlavne bezpečnú jazdu. Nechýba tiež LED svetlomet, veľmi pohodlné sedadlo, nastaviteľné riadidlá a po ukončení jazdy aj šikovný stoj.

Model „Plus,“ ktorý je aktuálne najvýhodnejší navyše dostáva podsvietený motor, ktorý prehráva zvuk skutočnej motorky. Rovnako podsvietený je aj výfuk, ktorý len v prípade drahšieho motora imituje dym.

Tak, ako to býva zvykom pri kolobežkách a bicykloch, aj HYPER GOGO Cruiser 12 Plus má vstavaný LED displej informujúci o aktuálnej rýchlosti a zvolenom jazdnom režime. Veľmi milým detailom je vstavaný Bluetooth reproduktor, cez ktorý si vaše dieťa môže púšťať obľúbené pesničky aj počas jazdy.

Dôraz na bezpečnosť. Všetky dôležité certifikácie

Všetky modely HYPER GOGO prešli dôkladným testovaním, čoho dôkazom sú certifikácie od tých najdôveryhodnejších organizácií. Za zmienku stoja napríklad certifikáty CE (REACH, EN71, EC, IEC, EN62115). Práve EN71 je štandard Európskej únie, ktorý sa zaoberá bezpečnosťou hračiek pre deti.

To ale nie je všetko. Novinky tiež ponúkajú certifikáciu WEEE (Smernica o odpadových elektrických a elektronických zariadeniach), RoHS (Obmedzenie používania určitých nebezpečných látok v elektrických a elektronických zariadeniach) a SGS.

Je teda zjavné, že výrobca si je výrobkom úplne istý a bezpečnosť jednoznačne kládol na prvú priečku.

HYPER GOGO Cruiser 12: Cena a dostupnosť

HYPER GOGO Cruiser 12 Plus si môžete momentálne kúpiť vo výraznej zľave v obchode Geekbuying. Jeho cena klesla na rekordných 329 €. Nemusíte pritom použiť žiaden kupón.

Viac modelov

Ak vás zaujali produkty HYPER GOGO, vybrať si môžete spomedzi viacerých modelov. Všetky sú vrátane Black Friday akcie dostupné na jednej adrese. K dispozícii je napríkald séria Pioneer 12 či séria Challenger. Každá z nich je výnimočná v inom smere.