Úvod Zariadenia Toto zariadenie Slovákom pomáha privyrobiť si. Teraz stojí už len 175 €!

Toto zariadenie Slovákom pomáha privyrobiť si. Teraz stojí už len 175 €!

Creality Ender-3 V3 SE je teraz k dispozícii v obchode Tomtop. Po vložení kupónu FFE3V3SE si ju môžeš zakúpiť len za 174,99 eura. Poštovné na Slovensko máš zadarmo.

0
Creality Ender-3 V3 SE
Zdroj: Creality

Domáci kutili majú rôzne koníčky. Niekto rád vyrezáva, niekto rád montuje, niekto rád vytvára niečo nové. A práve pre poslednú spomenutú skupinu máme teraz fantastickú správu. V ponuke obchodu Tomtop je teraz v atraktívnej zľave šikovná tlačiareň Creality Ender-3 V3 SE. Po použití kupónu, ktorý nájdeš nižšie, môže byť tvoja len za 175 €.

Creality Ender-3 V3 SE

🛒 Cena: 174,99 € | 🎫 Kupón: FFE3V3SE | 🚚 Doručenie do SR: Zadarmo

Creality Ender-3 V3 SE má mnoho lákadiel, medzi ktorými rozhodne nechýba dizajn. Ten je jednoduchý a kompaktný, vďaka čomu tlačiareň nie je náročná na používanie ani pre laikov. Aj napriek jednoduchosti však nádherne vynikne v prakticky akejkoľvek dielni či na akomkoľvek pracovnom stole.

Čo sa týka možností tlače, Creality Ender-3 V3 SE má tlačovú plochu o veľkosti 220 x 220 x 250 mm, kde sa výsledný predmet formuje na osiach X, Y a Z. Samotný proces tlače je však nielen kvalitný, ale aj celkom rýchly. Zatiaľ čo typická rýchlosť tlače dosahuje 180 mm/s, maximálna sa šplhá na 250 mm/s (zrýchlenie 2 500 mm/s).

Tlačiareň si pritom rozumie s rôznymi typmi filamentov, vrátane PLA, PETG a TPU. O všetko je v procese tlače postarané, a to dokonca aj o prípadnú korektúru. Tlačiareň totiž disponuje CR snímačom, ktorý sa stará o automatické vyrovnávanie. Jednoducho iba nastavíš, čo chceš vytlačiť, a o ostatné nemusíš mať starosť.

Tlač je vysoko presná, a to vďaka odolnej oceli, ktorá zabezpečuje stabilný pohyb po ose Y. Duálna os Z je synchronizovaná s kvalitným časovaným remeňom.

Všetky kľúčové informácie pritom môže používateľ sledovať na kvalitnom displeji s uhlopriečkou 3,2 palca, ktorý sa nachádza vo vrchnej časti.

Tlačiareň má taktiež benevolentnú softvérovú podporu – rozumie si so systémami Windows, Mac aj Linux.

Creality Ender-3 V3 SE je teraz k dispozícii v obchode Tomtop. Po vložení kupónu FFE3V3SE si ju môžeš zakúpiť len za 174,99 eura. Poštovné na Slovensko máš zadarmo.

>>> Kúpiť Creality Ender-3 V3 SE za 179,99 € <<<