Úvod Novinky Takto ušetríte desiatky EUR: Šikovné zariadenie od Xiaomi je bestsellerom aj na...

Takto ušetríte desiatky EUR: Šikovné zariadenie od Xiaomi je bestsellerom aj na Slovensku!

WC doska od Xiaomi je dostupná v 2. generácii. Prináša dôležité vylepšenia.

0

Xiaomi má extrémne široký a pestrý ekosystém zariadení siahajúci ďaleko za smartfóny, tablet a smart náramky. Jedným z takýchto produktov je aj obľúbená WC doska od dcérskej spoločnosti Smartmi. Tá v 2. generácii prináša niekoľko dôležitých vylepšení ako UV dezinfekciou a nový systém filtrácie, ktorý dokáže odfiltrovať nečistoty väčšie ako 5 mikrónov. Nechýba ani obľúbená funkcionalita vyhrievania a dokonca aj nová masážna funkcia.

Smartmi Smart Heated Bidet Toilet Seat 2
Zdroj: Smartmi

WC doska Smartmi 2: Komfort, na aký nie sme zvyknutí

Cena: 185,99 € | Doručenie z EÚ skladu: Zadarmo

Smartmi Smart Toilet Seat 2 je WC doska, ktorá prináša komfort, ktorý na Slovensku nie je bežný. Doska má zabudované senzory, ktoré rozoznajú či na nej niekto sedí. To je pre zvyšok funkcionalít veľmi dôležitý údaj, keďže pri dlhšej „konferencii“ dokáže znížiť teplotu, aby tým predišla nekomfortným presedeninám.

Smartmi Smart Heated Bidet Toilet Seat 2
Pred zakúpením skontrolute či rozmery vášho WC sedia s odporúčanými rozmermi výrobcu. Zdroj: Smartmi

K dispozicii budete mať aj ovládač, pomocou ktorého si môžete zvoliť nielen intenzitu, ale aj teplotu vody, ktorú používa bidet. Samotný bidet má taktiež niekoľko režimov. Ten hlavný pozná asi každý z nás, no Xiaomi pridáva do 2. generácie aj možnosť umytia väčšej oblasti. Počas nej sa zariadenie pohybuje dopredu a dozadu, čím čistí väčšiu časť partií.

UV dezinfekcia a premyslený filtračný systém

Vynikajúcim vylepšením je pridanie masážnej funkcionality, ktorá funguje na princípe striedania teplej a studenej vody, čím upokojuje pokožku a zlepšuje cirkuláciu krvi. Vylepšením v porovnaní s minulou generáciou je aj pridanie UV dezinfekcie trysky tesne pred použitím, čím sa zamedzuje prípadnej bakteriálnej infekcii.

Smartmi Smart Heated Bidet Toilet Seat 2
Zdroj: Smartmi

Samotná doska je vyrobená z kvalitného antibakteriálneho plastu, ktorý je pre baktérie prirodzene nehostinným prostredím. Je teda ideálnym aj pre početnejšie rodiny. Veľkou zmenou prešiel aj systém filtrácie, ktorý dokáže efektívne odfiltrovať aj čiastočky veľké nad 5 mikrónov. Inžinieri tiež vylepšili spôsob, akým môžete filter vymeniť za nový.

Smartmi Smart Heated Bidet Toilet Seat 2
Zdroj: Smartmi

Milým bonusom je „nočné svetlo,“ ktoré vďaka zabudovaným LED diódam na spodnej strane dosky osvetlí misu. Pred zakúpením si však skontrolujte rozmery dosky, aby vám na vašu toaletu sedela ako uliata. Pochopiteľne, ako pri všetkých bidetoch, veľkým plusom je aj výrazne nižšia spotreba toaletného papiera, ktorý ani zďaleka nepatrí medzi najlacnejšie komodity.

>>> Kúpiť Xiaomi Smartmi Toilet Seat 2 za 185,99 € <<<