Úvod Zariadenia MIZNÚ AKO TEPLÉ ROŽKY: Slováci vo veľkom začali kupovať tieto 3 zariadenia....

MIZNÚ AKO TEPLÉ ROŽKY: Slováci vo veľkom začali kupovať tieto 3 zariadenia. Sú mimoriadne výhodné

Aj s rozpočtom 200 € sa dajú robiť veľké divy. Vybrali sme pre vás tie najvýhodnejšie a najlepšie.

1

Ak chcete spraviť radosť sebe alebo niekomu blízkemu a máte rozpočet približne 200 €, máme pre vás tri tipy na vynikajúce smart zariadenia, ktoré sa momentálne oplatia. Všetky sa momentálne nachádzajú v európskom sklade, domov vám tak prídu rýchlo a bez nutnosti doplácania. Poďme rovno na to.

Ninebot KickScooter D18E

🛒 Cena: 219 € | 🎫 Kupón: NNNKJHVCX | 🚚 Poštovné do SR: Zadarmo

Kolobežka Ninebot KickScooter D18E je vyrobená z kvalitných materiálov, ktoré sa neunavia ani pri častom používaní. Dopravný prostriedok váži 14,8 kilogramu, určený je tak aj pre dospelých cestujúcich.

Ninebot
Zdroj: Ninebot

Model D18E je vybavený 250 W elektromotorom umiestnenom v prednom kolese. Ten spĺňa všetky nariadenia Európskej únie, ako aj pravidlá cestnej premávky u nás, na Slovensku. Schopná je vyvinúť maximálnu rýchlosť 25 km/h, čo je zároveň maximálnou povolenou rýchlosťou pre tento typ prostriedku. S kolobežkou sa hravo vyveziete aj do kopca. Model D18E zvládne 10 % stúpanie.

V útrobách kolobežky sa nachádza 183 Wh akumulátor, ktorý z 0 % na 100 % nabijete za bleskové 3,5 hodiny. To je na kolobežku veľmi slušný čas. Väčšinou sa totiž nabíjajú „cez noc,“ teda kľudne 6 – 8 hodín.

Ninebot
Zdroj: Ninebot

Súčasťou kolobežky je aj krásny displej nachádzajúci sa presne v strede, vďaka čomu budete mať pohodlný výhľad na všetky dôležité údaje. Tými môže byť aktuálna rýchlosť „zaradený“ stupeň výkonu, kontrolka zapnutia svetiel a podobne.

Keď sme načali svetlá, kolobežka disponuje predným aj zadným osvetlením, pričom predné má výkon úctyhodných 2,1 W. Chýbať nemôže ani možnosť prepojenia s aplikáciou Ninebot cez Bluetooth. V aplikácii môžete kolobežku skontrolovať, zamknúť, nastaviť jej názov či zobraziť históriu jázd.

>>> Kúpiť Ninebot KickScooter D18E za 219 € <<<

Zdroj: Geekbuying/úprava redakcie

Proscenic P11

🛒 Cena: 94 € | 🎫 Kupón: NNNNSMSLP1 | 🚚 Poštovné do SR: Zadarmo

Špičkový sací výkon

Hlavnou črtou každého vysávača je výkon. A môžeme s kľudom potvrdiť, že Proscesnic P11 na tomto fronte rozhodne nezaostáva. Ponúka totiž sací výkon až 30 000 Pa, čo s prehľadom vystačí aj na zaryté nečistoty. Takto vysoký výkon zabezpečuje špičkový bezkartáčový motor s výkonom 450 W. Či už teda vysávač dlážku alebo koberec, hlavici nič neunikne.

Vydržať dokáže až hodinu

Interiér vysávača je taktiež vybavený ôsmimi batériovými článkami, ktoré spoločne ponúkajú prevádzku o dĺžke až 60 minút v ekologickom režime (Eco), 30 minút v automatickom režime (Auto) a 15 minút pri režime najvyššieho výkonu (Max). Na jeden záťah tak dokážeš pokojne povysávať aj väčší byt či dom.

Za zmienku taktiež stojí, že ak vysávaš v režime auto, pri prechode z podlahy na hustejší povrch (napr. koberec) sa sací výkon automaticky upraví na postačujúcu hodnotu. Prakticky teda pri vysávaní nepotrebuješ nič meniť či prepínať. A ak aj takáto potreba nastane, všetko potrebné môžeš ovládať cez inteligentnú aplikáciu Proscenic.

Aj pre majiteľov domácich zvierat

Vysávač sadne širokej škále zákazníkov, vrátane majiteľov chlpatých domácich miláčikov. Vybaviť ho totiž možno kefkami slúžiacimi nielen na úpravu, zastrihávanie či odstraňovanie chlpov, ale aj na pohlcovanie prachu z povrchu ich srsti. Súprava takýchto kefiek sa však predáva samostatne, a teda nie je súčasťou základnej výbavy.

Okrem aplikácie možno všetky potrebné informácie kontrolovať prostredníctvom dotykového LED displeja, ktorý sa nachádza vo vrchnej časti vysávača. Okrem iného poskytuje informácie o stave batérie, sacom výkone či prípadných poruchách. K dispozícii sú aj ovládacie prvky.

Poctivý a prispôsobivý

Mnohých iste poteší aj štvorstupňový filtračný systém, ktorý zachytí takmer 100 % drobných prachových častíc vymrštených počas čistenia. Tieto častice efektívne uzamkne vo svojom zásobníku.

Nejde pritom o vysávač len na podlahu (či zvieratá). Odňatím predlžovacej trubice možno Proscenic P11 používať aj ako ručný vysávač. Samozrejme, spôsobov používania je viac, a to v závislosti od zvolenej hlavice.

>>> Kúpiť Proscenic P11 za 94 € <<<

Shunzao Z11 Max
Zdroj: Shunzao

Shunzao Z11 Max

🛒 Cena: 149 € | 🎫 Kupón: NNNSKSZ11 | 🚚 Poštovné do SR: Zadarmo

Bezdrôtový tyčový vysávač Shunzao Z11 Max sa pýši hneď niekoľkými špičkovými parametrami, ktoré sa pri pohľade na jeho cenu stávajú ešte viac pôsobivé. Vysávač ponúka 150 AW (Air Watt) sací výkon, bezkefový 125 000 RPM motor a inteligentný displej zobrazujúci dôležité informácie v reálnom čase.

Výrobca hovorí, že pri návrhu tohto zariadenia vyvinul viac ako 30 technológií, na ktoré už teraz vlastní patent.

Shunzao Z11 Max
Zdroj: Shunzao

Vysávač skutočne ponúka niekoľko šikovných riešení, ktoré sa bežne objavujú až na násobne drahších modeloch prémiových značiek. Jednou z nich je napríklad vyprázdnenie nádobky na nečistoty jedným tlačidlom, no spomenúť musíme aj 5-stupňovú filtráciu skladajúcu sa z piatich filtrov rozdelených podľa veľkostí nečistôt, ktoré sa snažia odstrániť.

Shunzao Z11 Max
Zdroj: Shunzao

Vďaka objemnej batérii zloženej zo siedmych 2 500 mAh článkov budete môcť na jedno nabitie povysávať plochu o rozlohe až 380 metrov štvorcových. Na najvyššom výkone produkujúcom 150 AW bude vysávač fungovať približne 8 minút. Odporúčame tak siahnuť po režime „normal“ alebo „eco,“ v ktorom je výkon upravený tak, aby príliš nezaťažoval batériu, no zároveň tiež aby nezanedbával kvalitu odvedenej práce.

Shunzao Z11 Max
Zdroj: Shunzao

Pri pohľade na cenu, ktorá sa vďaka nášmu kupónu znížila len na 149 € je zjavné, že lepšiu ponuku ako túto, budete hľadať len veľmi ťažko.

>>> Kúpiť Shunzao Z11 Max za 149 € <<<