Úvod Zariadenia MONŠTRÁ Z ČÍNY: Výkon 3600W, dojazd 80 km a rozprávková cena, aká...

MONŠTRÁ Z ČÍNY: Výkon 3600W, dojazd 80 km a rozprávková cena, aká sa objaví len raz za čas!

Známy obchod Geekbuying uviedol do zľavy štyri skvelé modely elektrických kolobežiek, ktoré nadchnú v každom jednom smere.

1
Kolobežky
Zdroj: Geekbuying

Auto nie je vždy najefektívnejší spôsob dopravy na kratšie vzdialenosti, a to predovšetkým v mestách s hustou premávkou. V takom prípade vstupujú do hry alternatívne spôsoby prepravy, medzi ktorými rozhodne nechýbajú elektrické kolobežky. Sú ľahko skladovateľné, ekologické a predovšetkým vedia byť aj cenovo nenáročné. V tomto článku sa pozrieme na štyri rôzne kolobežky z Číny, ktoré ponúkajú solídny výkon, dlhý dojazd a pohodlnú jazdu. A čo navyše, všetky z nich sú teraz vo fantastickej zľave.

T1 Electric Scooter

🛒 Cena: 209 € | 🎫 Kupón: R2WEN6 | 🚚 Doručenie do SR: Zadarmo

Začneme modelom T1 Electric Scooter. Táto kolobežka má hneď niekoľko skvelých lákadiel, počínajúc výkonom. Kolobežka disponuje 350 W elektromotorom, ktorý ponúka dostatok sily na dosiahnutie maximálnej rýchlosti až 35 km/h. Rovnako sa podpisuje pod značnú nosnosť, ktorá dosahuje 120 kg. Poradí si pritom aj s miernymi kopcami, a to do stúpania 15°.

Čo sa týka batérie, tá ponúka maximálny dojazd od 25 do 35 km, v závislosti od rýchlosti a náročnosti terénu. Jej nabitie do plnej kapacity trvá približne 4 až 6 hodín. A keď už sme spomenuli terén, nemožno opomenúť 8,5-palcové pneumatiky, ktoré si hravo poradia s menšími hrboľmi. V súvislosti s rýchlosťou zase možno spomenúť, že kolobežka disponuje troma rýchlostnými režimami, a to Electric Mode, Turbo Mode a Eco Mode.

Elektrickú kolobežku T1 Electric Scooter si môžeš zadovážiť prostredníctvom obchodu Geekbuying. Teraz ju tam nájdeš vo fantastickej zľave – po zadaní kupónu R4WEN7 môže byť tvoja len za 209 eur.

>>> Kúpiť T1 Electric Scooter za 209 eur <<<

M3 Electric Scooter

🛒 Cena: 215 € | 🎫 Kupón: R4WEN6 | 🚚 Doručenie do SR: Zadarmo

Druhou položkou na zozname je elektrická kolobežka M3 Electric Scooter. V tomto prípade možno taktiež rátať s 350 W elektromotorom, ktorý ponúka maximálnu rýchlosť 25 km/h. Celkovo sú však k dispozícii tri rýchlostné režimy, a to 15 km/h, 20 km/g a 25 km/h. Čo sa týka dojazdu, ten vďaka 10,4 Ah batérii dosahuje 25 až 30 km. Jej nabitie trvá od 3,5 do 5 hodín.

Konštrukcia je vyhotovená z hliník a ponúka maximálnu nosnosť 120 kg. O solídnej odolnosti však svedčí aj skutočnosť, že na kolobežke je možné jazdiť v prakticky akomkoľvek počasí, dokonca aj v mrazoch. Oficiálne špecifikácie uvádzajú, že kolobežku je bezpečné riadiť v teplotách od -10 až do 40 °C. Poslúži teda v zime i v lete.

Súčasťou konštrukcie je ak kvalitný LED displej, ktorý sumarizuje všetky dôležité informácie. Spodok konštrukcie je vyhradený pre dvojicu 8,5-palcových pneumatík.

Kolobežku M3 Electric Scooter si môžeš cez obchod Geekbuying zadovážiť v atraktívnej zľave len za 215 eur, a to po zadaní kupónu R4WEN6.

>>> Kúpiť M3 Electric Scooter za 215 eur <<<

KuKirin G2 Max

🛒 Cena: 699 € | 🎫 Kupón: R4WEA1 | 🚚 Doručenie do SR: Zadarmo

Presúvame sa do o čosi vyššej cenovej kategórie. Kolobežka KuKirin G2 Max je vybavená až 1 000 W motorom, ktorý ponúka rýchlu a plynulú jazdu aj do kopca, pričom maximálne stúpanie výrobca stanovil na 30°. Okrem toho motor zabezpečuje podporu pre maximálnu rýchlosť až do 60 km/h (55 km/h pri prevoze osoby s váhou 65 kg). Opäť sú však celkovo k dispozícii tri rýchlostné režimy –  okrem zmienených 60 km/h aj 15 km/h a 30 km/h.

Výkonný elektromotor spolupracuje s objemnou 20 Ah batériou, ktorá bezproblémovo vystačí na dojazd až 80 km/h, čo eliminuje potrebu nabíjania po každej dlhšej jazde. Kvalitný zážitok ďalej zabezpečuje duo 10-palcových pneumatík, ktoré sú napojené na tlmiče schopné odolávať aj tvrdším nárazom či nedokonalostiam terénu.

Samozrejme, ani v tomto prípade nemožno opomenúť kvalitný LED displej nachádzajúci as medzi riadidlami.

Kolobežka KuKirin G2 Max je k dispozícii v obchode Geekbuying za 699 eur. Stačí zadať kupón R2WEA1.

>>> Kúpiť KuKirin G2 Max za 699 eur <<<

DUOTTS D66

🛒 Cena: 969 € | 🎫 Kupón: R4WEA2 | 🚚 Doručenie do SR: Zadarmo

Náš zoznam končí pri najdrahšej a najprémiovejšej položke, ktorou je kolobežka DUOTTS D66. Tento model je vybavený motorom s výkonom až 3 600 W, čo znamená vysokú maximálnu rýchlosť aj podporu pre strmé stúpania. Čo sa týka maximálnej rýchlosti, tá dosahuje 65 až 100 km/h. A stúpanie? To je možné do 45°.

Motor úzko spolupracuje s obrovskou 24 Ah batériou ponúkajúcou dojazd až na 60-70 km. Bez obáv sa tak môžeš vydať aj na dlhšie vyhliadkové jazdy, buď to v meste alebo mimo neho. Doba nabíjania podľa výrobcu činí 8 až 10 hodín.

Prvotriedne špecifikácie možno očakávať aj z hľadiska dizajnu a konštrukcie. Hliníkový rám je silný a odolný. Na spodku vyúsťuje do dvoch 11-palcových pneumatík zakrytých blatníkmi.

A keďže kolobežka dokáže na jedno nabitie najazdiť až 70 km/h, výrobca do konštrukcie zabudoval sedadlo, ktorého výšku je možné prispôsobiť. Aj napriek nemu je však DUOTTS D66 skladateľná, čiže ju pohodlne zmestíš aj do menších priestorov, napríklad do kufra auta.

DUOTTS D66 je možné si zadovážiť z obchodu Geekbuying. Po zadaní kupónu R4WA2 ťa vyjde na 969 eur.

>>> Kúpiť DUOTTS D66 za 969 eur <<<