Úvod Zariadenia Absolútny hit Slovákov: Táto kolobežka má 1000W výkon, 55 km/h rýchlosť a dojazd...

Absolútny hit Slovákov: Táto kolobežka má 1000W výkon, 55 km/h rýchlosť a dojazd 80 km. Takto nízku cenu by ste jej netipli!

Hľadáte kolobežku, ktorá má poriadny výkon a cenu, akú na Slovensku nenájdete? Práve ste ju našli.

3
KuKirin G2 Max
Zdroj: KuKirin (úprava redakcie)

KuKirin G2 Max patrí medzi absolútne hity tohto roka. Niet sa čomu čudovať, poháňa ju totiž silný 1000 W motor, ktorý je schopný vyvinúť maximálnu rýchlosť až 55 km/h. Vďaka mohutnej batérii zároveň dokáže na jedno nabitie prejsť až 80 km. Koľko takáto kolobežka môže stáť, pýtate sa? Menej, než by ste čakali.

KuKirin G2 Max: Cena a dostupnosť

🛒 Cena: 699 € | 🎫 Kupón: R4WEA1 | 🇪🇺 Poštovné z EÚ skladu: Zadarmo

Elektrická kolobežka KuKirin G2 Max je súčasťou masívnej zľavy priamo na overenom technologickom eshope Geekbuying, ktorý ju z pôvodných 965 € zlacnil na výrazne prívetivejších 699 €. Stačí pritom použiť len kupón R4WEA1. Poštovné z EÚ skladu máte zadarmo a domov vám príde do niekoľkých pracovných dní.

KuKirin G2 Max
Zdroj: KuKirin

Špičková výbava

KuKirin G2 Max je, ako jej názov napovedá, skutočne „Max“ v každom zmysle. Výrobca ju oproti modelu „Pro“ vybavil väčšou, až 20 Ah, batériou schopnou na jedno nabitie prejsť až 80 km a dokonca aj väčšími 10-palcovými pneumatikami. Spoľahnúť sa môžete aj na vyššiu maximálnu rýchlosť až 55 km/h.

O výkon sa stará 1000 W elektromotor, ktorého môžete priškrtiť alebo naopak povoliť prostredníctvom troch rýchlostných režimov. Jeho výkon sa pritom neodrazí len na maximálnej rýchlosti, ale vďaka väčšiemu krútiacemu momentu aj pri jazde do kopca. Zvládne totiž stúpanie až 30 °, čo býva výsadou tých najdrahších kolobežiek.

KuKirin G2 Max
Zdroj: KuKirin

Aby toho nebolo málo, výrobca model G2 Max vybavil aj parádnym odpružením. Na konštrukcii tak nájdete dvojramenné tlmiče, ktoré sa postarajú nielen o pohodlnú, ale hlavne bezpečnú jazdu hrboľatým terénom.

KuKirin G2 Max
Zdroj: KuKirin

KuKirin G2 Max: Výkon, nosnosť aj 80 km dojazd

Kolobežka nepatrí medzi tie najútlejšie. Jej hmotnosť dosahuje úctyhodných 31 kg. Vďaka mohutnej konštrukcii ale odvezie naozaj drvivú väčšinu ľudí. Nosnosť totiž predstavuje až 120 kg. Ak preferujete jazdu posediačky, ani to nie je problém. V balení sa totiž nachádza aj sedlo, ktoré na kolobežku môžete, no nemusíte, pripevniť.

Veľkú 20 Ah batériu budete z 0% na 100% nabíjať približne 10 – 11 hodín. Vďaka 80 km dojazdu to ale nebudete musieť robiť každý deň. Všetky dôležité informácie o stave kolobežky a aktuálnej jazdy samozrejme nájdete na prehľadnom LCD displeji umiestnenom v strede riadidiel.

Ak sa vám kolobežka páči, kúpiť si ju môžete v technologickom obchode Geekbuying. Stačí, ak použijete kupón R4WEA1.

>>> Kúpiť KuKirin G2 Max za 699 € <<<