Úvod Zariadenia Zažite novú éru gamingu vďaka projektoru The Freestyle 2. generácie od Samsungu!

Zažite novú éru gamingu vďaka projektoru The Freestyle 2. generácie od Samsungu!

Samsung posúva herný zážitok na úplne nový level!

1
Freestyle 2
Zdroj: Samsung

Samsung vstupuje do sveta gamingu s novým projektorom The Freestyle druhej generácie. Umožňuje to spolupráca s hernou platformou XBOX a zabudovaná herná konzola. Fanúšikov sci-fi hier určite poteší aj kontrakt s vývojármi spoločnosti Bethesda a prístup k horúcej novinke Starfield.

Kompaktnú vychytávku si môžete zobrať kamkoľvek. Je pomerne malá a ľahká (s rozmermi 102,4 x 172,8 x 95,2 mm a s váhou len 0,83 kg). Vďaka stojanu, ktorý umožňuje rotáciu až do 180°, s ňou môžete premietať obraz aj na stenu, takže si pokojne zahráte hru napríklad aj z postele.

The Freestyle 2
The Freestyle 2 / Zdroj: Samsung

Oproti predchádzajúcej generácii má výkonnejší procesor a väčšiu pamäť, čo je pre hráčov hier výbornou správou.

The Freestyle 2: Pripravte sa na poriadnu dávku vylepšení

Freestyle 2. generácie dokáže nahradiť smart televíziu – po pripojení na internet máte prístup k OOT aplikáciám aj službám Samsungu. Na rozdiel od iných projektorov má automatické vylaďovanie obrazu – vyrovná, vyhladí, zaostrí obraz a zlepší farby. Je jedno, na akú stenu premietate, výsledkom bude vždy rovnako kvalitný obraz. Dokáže to vďaka inteligentným vlastnostiam SmartThings a funkciám Auto Keystone, Auto LevelingAuto Focus.

The Freestyle 2
The Freestyle 2 / Zdroj: Samsung

Napriek malým rozmerom je schopný dosiahnuť až 100” uhlopriečku obrazu a ak by vám to bolo málo, môžete zapojiť ďalší projektor a posunúť hranicu až na 160”.

Má kvalitný 360° zvuk, Full HD rozlíšenie a dobrú výdrž externej batérie, ktorá sa nabíja cez klasický USB-C port.

The Freestyle 2
The Freestyle 2 / Zdroj: Samsung

Nepremeškajte výhodnú ponuku

Aktuálne je zaujímavá práve ponuka Samsungu pre hráčov videohier. Do konca septembra kúpite zariadenie spolu so 6-mesačným Xbox Game Pass-om, originálnym herným ovládačom, externou baterkou a silikónovým obalom, všetko v hodnote 325 EUR. Navyše, ak si túto sadu objednáte priamo cez e-shop Samsungu, získate k tomu zľavu až 99,90 EUR na ďalší nákup vďaka Samsung Rewards. Samozrejmosťou je doprava zdarma.