Úvod Zariadenia Maximálna presnosť pri všetkom, čo potrebujete: 4D laser je odteraz lacnejší o...

Maximálna presnosť pri všetkom, čo potrebujete: 4D laser je odteraz lacnejší o desiatky eur!

Vhodný pre profesionálov, domácich kutilov i laikov.

0

Žiadny profesionálny stavbár, konštruktér, obkladač či domáci kutil sa nezaobíde bez metra. Tie tradičné však majú určité nedostatky, ktoré môžu viesť k nepresným meraniam, a teda aj menej kvalitnej výslednej práci. Našťastie existujú technológie, pri ktorých by sme nedostatky vedúce k odchýlkam hľadali len veľmi ťažko. Exemplárnym príkladom je multifuknčný 4D laser, ktorý si teraz môžeš cez internetový obchod Cafago zadovážiť vo fantastickej zľave.

Krížový čiarový laser

🛒  Cena: 43,25 € | 🚚 Poštovné do SR: Zadarmo

Krížový čiarový laser svojimi kapacitami sadne skutočne širokej škále zákazníkov, od profesionálov až po laikov. A svedčí o tom aj konštrukcia, ktorá je kompaktná, ľahká a jednoducho prenosná.

Meranie prebieha za pomoci až 16 laserových čiar, ktoré buď samostatne, alebo súčasne umožňujú maximálne precízne monitorovanie priestoru. Sú jemné a neinvazívne, nakoľko ich jas si môže používateľ prispôsobiť. Zariadenie taktiež podporuje 3-stupňové automatické vyrovnávanie. To znamená, že ak je laser uložený na povrchu pri náklone cez 3 stupne, laserové svetlo začne blikať a vodováha vydá zvukový signál, čím bude používateľovi pripomenuté, aby zariadenie preložil na rovný povrch a vynuloval údaje.

Laser sa ovláda jednoducho, a to formou tlačidiel. Tlačidlom napravo sa laser otvorí, tlačidlom naľavo zase zatvorí. K dispozícii je potom ešte niekoľko tlačidiel, napríklad na prepínanie režimov laserových čiar či vstup do režimu naklápania, v ktorom možno zariadenie pohodlne polohovať pod ľubovoľným uhlom. Napokon sa tlačidlami ovláda aj už zmienený jas lúčov.

Sú tu však aj iné možnosti interakcie, vrátane diaľkového ovládača, ktorý je obsiahnutý v balení, a mobilnej aplikácie, ktorú môže používateľ získať naskenovaním QR kódu na zadnej strane zariadenia. Okrem iného možno cez mobilnú aplikáciu ovládať laserovú vodováhu.

Laser možno uchytiť pomocou držiaka v tvare písmena T, ktorý umožňuje priblíženie ku stene na vzdialenosť len 7 mm. Taktiež má až 360-stupňovú otočnú základňu.

Dodatočne možno spomenúť prítomnosť zdvíhacej konzoly laserovej rovnováhy, nastaviteľnú výšku merania či protišmykové dizajnové prevedenie, ktorý zaručuje stabilné umiestnenie. Čerešničkou na torte je odolnosť voči vode a prachu, vďaka čomu možno zariadenie používať vnútri i vonku.

Špecifikácia

MateriályPlast, kov
Trieda lasera2
Výkon lasera<1 mw
Vlnová dĺžka532 nm
Batéria2 400 mAh, 3,7 V
Pracovný dosah25 m
Polohovateľnosť3 stupne
Hmotnosť1 485 g
Odolnosť voči vode a prachuIP54
Podľa Cafago

Laserový meter krížový čiarový laser si môžeš už dnes zadovážiť prostredníctvom internetového obchodu Cafago, a to len za 43,25 eur. Poštovné do SR máš zadarmo.

>>> Kúpiť krížový čiarový laser za 43,25 € <<<