Úvod Zariadenia Slováci vo veľkom začali kupovať TOTO zariadenie. Výrazne im uľahčuje život!

Slováci vo veľkom začali kupovať TOTO zariadenie. Výrazne im uľahčuje život!

Elektrické generátory tento rok patria medzi najžiadanejšie zariadenia. Tento model je cenovo najdostupnejší.

9

Mať doma, v aute alebo na stanovačke prístup k energii je na nezaplatenie. Či už potrebujete nabiť svoj telefón, notebook, tablet alebo si len posvietiť na auto, keď meníte defekt, skvele vám poslúži elektrický generátor. Jeden z nich, Oukitel P501E, patrí medzi tie cenovo najdostupnejšie na trhu. Zároveň je to vo svojej kategórii azda najlepšia voľba. Prečo? Vysvetlíme nižšie.

Oukitel P501E: Elektrický generátor na doma aj na cesty

Cena: 269 € | Poštovné do SR: Zadarmo kuriérom

Mať k dispozícii elektrickú energiu na záhrade, kde nemáte natiahnutú elektrinu, v aute na cestách alebo na výlete, je na nezaplatenie. Pre tento účel skvele fungujú elektrické generátory, ktoré sa ľudovo prezývajú „prerastené powerbanky“. Sčasti je toto označenie pravdivé, sčasti nepresné.

Sú totiž oveľa prepracovanejšie, bezpečnejšie a šikovnejšie než bežné powerbanky. Oukitel P501E je vyrobený z kvalitných materiálov, a to vrátane batériových článkov, ktoré nie sú lítium-iónové, ale lítium-nikelmanganičité (Li-NMC). Prečo je to dôležité? Takéto batérie vykazujú jednu z najvyšších energetických hustôt na 1 kilogram. Inými slovami, články Li-NMC vážiace 1 kg dokážu vaše spotrebiče, telefóny či tablety poháňať dlhšie, než bežné Li-ion batérie.

Navyše, kvalitnejšie články toho dokážu „zniesť“ viac, než bežné články. Oukitel, špecialista v batériách, hovorí o najmenej 1 000 nabíjacích cykloch. To je pri cene 269 € pozoruhodné a skutočne nie veľmi časté.

Oukitel P501E
Zdroj: OUKITEL

10 rôznych portov

Navyše, Oukitel P501E ponúka až 10 rôznych portov pre rôzne typy spotrebičov. Spoľahnúť sa môžete na 1x DC, 1x USB C s podporou PD 100 W, 2x AC, 5x USB A a dokonca aj port pre využitie v aute.

Generátor ponúka 505 Wh kapacity a 500 W bežný výkon s maximom na 1 000W. To znamená, že hravo nabijete akékoľvek zariadenie a dokonca môžete aj kontinuálne napájať aj menšie spotrebiče. Pochopiteľne, „dvojplatničku“ s vysokým odberom nie, no notebook, malú chladničku alebo čokoľvek iné určite áno.

Výrobca hovorí napríklad o 8 plných nabití notebooku MacBook Pro, 23 plných nabití iPhone 12 či 11 nabitiach dronu DJI Air 2S. Veľmi slušné na to, aké malé toto zariadenie je. Meria totiž 27,6 cm na dĺžku, 17,7 cm na šírku a 19,8 cm na výšku a váži len 5,6 kg. Malé, spratné a šikovné. Ideálne zariadenie na cesty.

Oukitel P501E
Zdroj: OUKITEL

Oukitel P501E: Cena a dostupnosť

Zariadenie je chránené niekoľkými systémami, ktoré zaručujú absolútne bezpečie pri jeho používaní. Spomenieme napríklad ochranu pred prepätím, pred prehriatím či pred skratom. Generátor môžete nabiť dokonca troma spôsobmi – klasicky z elektrickej zásuvky, solárnymi panelmi (predávanými zvlášť) alebo priloženým adaptérom pre nabitie z auta.

Ak sa vám Oukitel P501E páči, kúpiť si ho môžete v overenom obchode TomTop za 269 €. Pôvodne pritom táto malá vychytávka stala až 650 €. Ak ju chcete za zvýhodnenú cenu, treba sa poponáhľať.

>>> Kúpiť Oukitel P501E za 269 € <<<