Úvod Novinky Redmi TV Speaker, ktorý vyladili inžinieri Xiaomi je v zľave: Obývačku vám...

Redmi TV Speaker, ktorý vyladili inžinieri Xiaomi je v zľave: Obývačku vám ozvučí len za 43 €!

Výrazne vylepšiť zážitok z pozerania TV sa dá jednoducho a relatívne lacno. Nový soundbar z dielne Redmi je toho pekným dôkazom.

0
Redmi TV Speaker
Zdroj: Redmi

Jeden z najpopulárnejších TV reproduktorov vôbec, Redmi TV Speaker, predstavuje ideálny spôsob, ako vylepšiť zážitok z pozerania svojich obľúbených seriálov alebo programov. Inžinieri Xiaomi totiž vyrobili zariadenie, ktorého cena vôbec nezodpovedá jeho kvalite.

Redmi TV Speaker

🛒 Cena: 42,69 € | 🚚 Doručenie do SR: Zadarmo

  • Rozmery: 78 x 6,4 x 6,3 cm
  • Hmotnosť: 1,5 kg
  • Výkon: 30 W

Redmi TV Speaker je mimoriadne podarený soundbar s kompaktnými rozmermi 78 x 6,4 x 6,3 cm, vďaka čomu sa bez väčšieho úsilia zmestí prakticky ku každému televízoru. Do obývačky vám perfektne zapadne aj vďaka vydarenému, minimalistickému dizajnu.

Zdroj: Xiaomi

Soundbar ponúka výkon 30 W a perfektnú konektivitu, vrátane Bluetooth 5.0, S/PDIF a AUX, vďaka čomu bez akýchkoľvek problémov ozvučí aj väčšiu obývačku. Pozeranie filmov a seriálov či hranie hier na konzole tak naberie nový rozmer. Predsa len, vstavané reproduktory v televízore sa takémuto zariadeniu nemôžu rovnať.

Redmi TV Speaker
Zdroj: Redmi

Čerešničkou na torte je fakt, že si Redmi TV Speaker okrem položenia na TV stolík môžete aj zavesiť na stenu. No a za cenu, za ktorú sa predáva, je to naozaj vynikajúca ponuka. Koniec koncov, stojí len niečo málo vyše 40 € a dopravu z nemeckého skladu máte zadarmo.