Úvod Zariadenia Kúpili si ju desiatky Slovákov: Táto kolobežka skrýva unikátnu funkciu a špičkový...

Kúpili si ju desiatky Slovákov: Táto kolobežka skrýva unikátnu funkciu a špičkový dojazd!

Je výkonná, má fantastický dojazd a dokonca aj pohodlné sedlo.

2

Ak plánujete v blízkej budúcnosti kupovať elektrickú kolobežku, máte veľké šťastie. Na jej kúpu totiž ešte nikdy nebol lepší čas. O najnovší tip, ktorý vrelo odporúčame sa postaral obchod CAFAGO, ktorý do ponuky zaradil jednu z tých najzaujímavejších kolobežiek za poslednú dobu. ENGWE S6 má fantastické parametre, kompaktné rozmery a problém jej nerobí mesto a dokonca ani terén.

ENGWE S6: Takýto pomer cena/výkon tu ešte nebol

🛒 Cena: 569,99 € | 🚚 Poštovné do SR: Zadarmo

Kolobežka ENGWE S6 patrí medzi najlepšie vybavené modely vo svojej cenovej kategórii. V rukáve tiež skrýva niekoľko veľmi milých prekvapení, ktoré ocenia nielen mladí, ale aj tí starší záujemcovia.

ENGWE S6
Zdroj: ENGWE

Jej základom je 500 W elektromotor schopný vyvinúť maximálnu rýchlosť až 45 km/h. Ide síce o teoretickú maximálnu rýchlosť, reálna rýchlosť však podľa testov ďaleko nezaostáva. Vďaka objemnej 15,6 Ah batérii pritom dokáže na jedno nabitie prejsť až 70 km, čo hravo stačí na premiestňovanie sa po meste či na výletoch.

Dvojité odpruženie, pneumatiky aj do terénu

Veľkou výhodou je tiež mohutná konštrukcia a odpruženie, ktoré nájdete nielen vpredu, ale aj vzadu. Problém jej tak nerobia ani nerovnosti. To oceníte nielen na lesných cestičkách, ale aj na bežných chodníkoch či cestách. Veď vieme, v akom stave sa bohužiaľ nachádzajú.

ENGWE S6
Zdroj: ENGWE

Spomenieme tiež široké pneumatiky s hlbokým dezénom, ktoré vám dajú väčší pocit istoty, najmä pri vyšších rýchlostiach. O bezpečnosť sa tiež starajú dve kotúčové brzdy, predné aj zadné svetlo a zaujímavosťou je aj podsvietenie, aby ste boli ľahšie viditeľný aj vo večerných hodinách.

Pre mnohých je obrovským lákadlom aj pohodlné sedadlo, ktoré ocenia hlavne starší záujemcovia. Z letmého pohľadu po slovenských cestách je badateľné, že elektromobilite prepadla aj staršia generácia, ktorá sa takto jednoduchšie presúva, napr. do obchodu.

Kolobežku ENGWE S6 si môžete kúpiť v obchode CAFAGO za fantastickú cenu 569,99 €. Treba sa ale poponáhľať, akcia neplatí večne. Končí vypredaním skladových zásob, ktoré sa rýchlo míňajú.

>>> Kúpiť ENGWE S6 za 569,99 € <<<