Úvod Zariadenia KUPUJÚ ICH STOVKY: Slováci si zamilovali špičkovú novinku. Je výkonná a priam...

KUPUJÚ ICH STOVKY: Slováci si zamilovali špičkovú novinku. Je výkonná a priam absurdne lacná!

Roborock aj pre Slovákov spustil nové, výrazne nižšie ceny. Trvať budú len dočasne.

1

Jedny z najlepších, cenovo najdostupnejších a najvybavenejších vysávačov na svete pochádzajú z dielne Roborock. Ide o firmu, do ktorej vo veľkom investoval aj výrazne známejšia tvár v technologickom poli – Xiaomi. Do jarnej akcie pritom firma zapojila aj Slovensko. Oveľa nižšie ceny už ale nebudú trvať dlho.

Ak domov zháňate tyčový alebo robotický vysávač, máme skvelé správy. Spoločnosť Roborock totiž práve zlacnila tri z tých najobľúbenejších vysávačov. Lacnejšie si tak môžete kúpiť Roborock S8, S7 Pro Ultra a dokonca aj Dyad Pro.

Roborock S8: Ideálny pre byty

🛒 Cena: 609 € | 🎫 Kupón: GKBRB8 | 🚚 Poštovné do SR: Zadarmo

Roborock S8
Zdroj: Roborock

Roborock S8 ako vôbec prvý model od výrobcu prináša fantatickú novinku, ktorá úplne zmení výkon vysávača. Na spodnej strane sa po novom nachádzajú až dve kefy, ktoré firma nazýva DuoRoller. Kefy sa točia v opačných smeroch, vďaka čomu nasávajú nečistoty výrazne jednoduchšie než doteraz. Navyše, s extrémne rýchlym a efektívnym upratovaním im pomáha aj ohromný 6 000 Pa sací výkon.

Podobne ako pri Roborock S7, aj Roborock S8 disponuje technológiou mopovania VibraRise, ktorá pre odstránenie škvŕn používa sonické vibrácie, ktoré podlahu rozvibrujú až 3-tisíc krát každú sekundu. Vysávač mopom na podlahu tlačí pri sile 6 N, vďaka čomu vyvíja dostatočný tlak na to, aby odstránil aj tie nečistoty, ktoré sa budú brániť najviac.

Roborock S8
Zdroj: Roborock

Nemusíte sa ale báť, robotický vysávač vám nebude mopovať aj koberec, je vybavený senzorom, ktorý rozozná povrch, na ktorom sa nachádza a mop dokáže zdvihnúť o 5 mm, aby tým zabránil kontaktu s kobercom.

Roborock S8: PreciSense LiDAR s 3D navigáciou

Nebola by to firma Roborock, ak by do novej generácie nevniesla niečo nové a inak tomu nie je ani teraz. Novinka je totiž vybavená technológiou PreciSense, ktorá na navigáciu po byte či dome využíva hneď niekoľko spôsobov. Jedným z nich je aj „3D štrukturované svetlo,“ ktoré mu umožňuje pochopiť, aké prekážky sa nachádzajú na podlahe.

Roborock S8
Zdroj: Roborock

Špeciálnemu svetlu zároveň pomáha špičkový LiDAR, vďaka ktorému sa vysávač nikdy nestratí. V aplikácii vám zároveň vysávač umožní vytvoriť 3D mapu vášho bytu alebo domu, aby ste v prípade problému mali predstavu, čo sa mohlo stať aj vtedy, keď napríklad nebudete doma.

Nakoniec, inteligentné zariadenia majú slúžiť nám a nie my im. Roborock S8 prichádza s možnosťou navoliť si v aplikácii, kedy sa má nabíjať. Táto možnosť je tam z toho dôvodu, aby ste si mohli zvoliť, kedy máte doma elektrinu najlacnejšiu (väčšinou v noci). Vysávač využíje tieto informácie a zo siete si bude elektrinu pýtať len vtedy.

Vysávač dočasne stojí len 609 €. Nižšiu cenu si môžete aktivovať pomocou kupónu GKBRB8.

UPOZORNENIE: Nižšie ceny platia v čase písania tohto článku. Neskôr sa môžu zmeniť.


Roborock S7 Pro Ultra: Špecialista na väčšie priestory

🛒 Cena: 819 € | 🎫 Kupón: GKBRB7 | 🚚 Poštovné do SR: Zadarmo

Roborock S7 Pro Ultra
Roborock

Vysávač je vybavený extrémne výkonným motorom so sacím výkonom až 5 100 mAh, mopovacím systémom VibraRise a čo je azda najzaujímavejšie, špeciálnou dokovacou stanicoutroma priehradkami. Jedna je určená na klasické suché nečistoty, druhá na čistú vodu na zmývanie a tretia na špinavú vodu, ktorú si stanica po zmývaní sama odsaje.

Keď vysávač dovysáva a dozmýva, vráti sa do dokovacej stanice, kde vyprázdni nádobky so suchými aj mokrými nečistotami. Dokovacia stanica následne zistí, koľko čistej vody mu ostáva a ak je jej málo, automaticky ju doplní tak, aby bol vysávač pripravený na ďalšie zmývanie a vysávania. Vďaka inteligentnej detekcii hladiny vody dokáže Roborock S7 Pro Ultra pozmývať plochu o výmere až 300 metrov štvorcových.

Zdroj: Roborock

Roborock S7 Pro Ultra dokáže mopovať s tlakom až 600 gramov, čo je na robotické vysávače viac než úctyhodná úroveň. Jeho handrička vďaka systému VibraRise vibruje až 3 000-krát za minútu, čo mu pomáha odstrániť aj odolnejšie škrvny.

Vďaka šikovnej aplikácii môžete na vysávači nastaviť prakticky všetko. Od zón, do ktorých bude mať zakázaný prístup, cez rôzne časovače, až po konkrétny režim pre konkrétnu miestnosť. Rôzne výkonné režimy predstavujú perfektný spôsob, ako povysávať celý byt čo najefektívnejšie. Vysávač totiž dokáže úplne sám rozlíšiť, na akom povrchu sa nachádza. Ak bude vysávať plávajúcu podlahu, nepotrebuje toľko výkonu ako pri vysávaní kobercov. Práve na kobercoch aktivuje maximálny 5 100 Pa sací výkon.

Roborock S7 Pro Ultra
Zdroj: Roborock

O 30 % rýchlejšie nabíjanie

Rýchlejšie nabíjanie | Plánovanie nabíjania | Samočistenie mopu

Inžinieri spoločnosti Roborock pripravili aj ďalšie vylepšenia. Vysávač sa dokáže nabiť o 30 % rýchlejšie než predchádzajúci model a podporuje tiež naplánovanie nabíjania na večer/cez noc, keď cena elektriny klesá (od augusta).

Roborock S7 Pro Ultra tak predstavuje ideálneho pomocníka do akejkoľvek domácnosti. Stačí mu doplniť vodu a on sa postará o všetko ostatné.

Zdroj: Roborock

Okrem toho, vysávač sa po uprataní dokáže sám vyčistiť. Nemáme pritom na mysli len odsatie nečistôt do zberníkov, ale aj čistenie samotného mopu, ktorý rýchlym vibrovaním dokáže uvoľniť nečistoty, ktoré následne odsaje dokovacia stanica.

Kúpiť si ho môžete za 819 € v obchode Geekbuying. Na aktivovanie nižšej ceny použite kupón GKBRB7. Domov vám ho z európskeho skladu dovezie kuriér do 3-5 pracovných dní bez nutnosti doplácania akýchkoľvek poplatkov.

UPOZORNENIE: Nižšie ceny platia v čase písania tohto článku. Neskôr sa môžu zmeniť.


Roborock Dyad Pro: Najšikovnejší pomocník v domácnosti

💶 Cena: 349 € | Kupón: GKBRB6 | 🚚 Poštovné do SR: Zadarmo kuriérom (do 5 pracovných dní)

Roborock DYAD Pro
Zdroj: Roborock

Roborock predstavovať nemusíme. Je to výrobca, ktorý má za opaskom stovky šikovných produktov s jedným spoločným menovateľom – snaží sa za čo najlepšiu cenu ponúknuť naozaj nápomocné riešenia bežných problémov. Pri modeli Dyad Pro sa Roborock skutočne prekonal. Veď posúďte sami.

Vďaka veľkej kapacite batérie a dosť veľkému zásobníku na čistú vodu dokážete vyčistiť priestor o rozlohe až 300 metrov štvorcových. To ale nie je všetko, na spodnej časti sa nachádzajú dve rotujúce hubice, ktoré nasávajú nečistoty pri sacom výkone až 17 000 Pa.

Zdroj: Roborock

Súčasťou zariadenia je aj špeciálny senzor DirtTect, ktorý kontinuálne vyhodnocuje úroveň znečistenia podlahy a podľa toho automaticky nastavuje výkon, ako aj objem vody potrebnej pre efektívne čistenie. Všetky tieto informácie zobrazuje na prehľadnom displeji, vďaka čomu máte v reálnom čase prehľad o tom, na ktoré miesto sa máte zamerať viac a ktoré naopak nie je až tak znečistené.

Roborock Dyad Pro
Zdroj: Roborock

Po vysávaní a zmývaní stačí ak Dyad Pro umiestnite na nabíjaciu stanicu a spustíte automatické čistenie. Hubice sa nielen, že vyčistia, následne ich stanica dokonale vysuší, čím sa zamedzí šírenie nechcených zápachov.

Roborock Dyad Pro je dočasne dostupný za 349 €. Slováci si ho môžu objednať v obchode Geekbuying, ktorý ho už teraz má naskladnený v európskom sklade. Nezabudnite ale použiť kupón GKBRB6! Domov vám tak príde veľmi rýchlo a navyše, doplácať nemusíte žiadne poplatky.

UPOZORNENIE: Nižšie ceny platia v čase písania tohto článku. Neskôr sa môžu zmeniť.