Úvod Elektromobilita Monštrum z Číny: Tento elektrický bicykel má dojazd 50 km a rýchlosť 50...

Monštrum z Číny: Tento elektrický bicykel má dojazd 50 km a rýchlosť 50 km/h. Z ceny padnete na zadok!

Elektrický bicykel DUOTTS C29 ponúka snáď najlepší pomer ceny a výkonu, aký sme doteraz videli.

0

Ak hľadáte spoľahlivý elektrický bicykel s výkonom na rozdávanie a konštrukciou, ktorá hravo zvládne akýkoľvek terén, práve ste ho našli. DUOTTS C29 ponúka až 750 W výkon a bezkonkurenčnú výbavu. Navyše je pretkaný technológiami a čo je dôležitejšie, momentálne si ho môžete kúpiť v 36 % zľave.

DUOTTS C29

🛒 Cena: 779,99 € | 🎫 Kupón: NNNCPC29| 🚚 Poštovné do SR: Zadarmo

DUOTTS C29
Zdroj: DUOTTS

Elektrobicykel DUOTTS C29 sa pýši niekoľkými zaujímavými vlastnosťami. Tou prvou je šasi z ľahkej zliatiny hliníka, ktorá je nielen pevná, ale aj odolná voči korózii. Aj napriek objemnej batérii a elektromotora tak bicykel váži len 28 kilogramov, pričom je dosť pevný na to, aby odviezol až 150 kg. O pohodlie sa starajú 29-palcové pneumatiky hrubé 2,1 palca.

Výkon má na starosti 750 W elektromotor, ktorý vás „rozbehne“ až na maximálnu rýchlosť 50 km/h. S brzdením naopak pomôžu kotúčové brzdy. Okrem motora je samozrejme veľmi potrebná aj dosť objemná batéria. Výrobca v prípade DUOTTS C29 zvolil 15 Ah akumulátor, ktorý zabezpečuje úctyhodný dojazd 50 km na jedno nabitie. Batéria sa z 0 % na 100 % nabije za slušné 4 – 5 hodín.

DUOTTS C29
Zdroj: DUOTTS

Bicykel tiež disponuje 21-stupňovým systémom SHIMANO a odolnosťou voči vode a prachu na úrovni IP54. Základ je teda fantastický a ešte lepší je dizajn. Veľmi sa nám páči, že bicykel neprináša žiadne exotické prvky. Jednoducho vyzerá ako horský bike, ktorý má navyše elektromotor pre jednoduchšie cestovanie.

V balení okrem samotného bicykla nájdete a batérie nájdete aj nabíjačku, nástroje na poskladanie a pumpu na nafúkanie pneumatík.

DUOTTS C29
Zdroj: DUOTTS

Elektrický bicykel čo najlacnejšie? Jedine tu

Ak sa vám bicykel zapáčil, kúpiť si ho môžete v overenom obchode Geekbuying, ktorý vám ho domov zašle kuriérom. Aktuálne vďaka kupónu NNNCPC29 stojí len 779,99 €. Od objednania do doručenia to vzhľadom na to, že sa bicykel nachádza v európskom sklade, bude trvať len 3 – 5 pracovných dní. Za poštovné samozrejme neplatíte.