Úvod Zariadenia Toto bude hit leta: Elektrická kolobežka na 1 nabitie prejde 30 km,...

Toto bude hit leta: Elektrická kolobežka na 1 nabitie prejde 30 km, unesie aj 120 kg a stojí najmenej v histórii!

Lepší pomer ceny a výkonu dnes pravdepodobne nenájdete.

7

Sezóna bicyklov a elektrických kolobežiek je takmer tu. Počasie tak síce nevyzerá, no jar je blízko a spolu s ňou aj krajšie a hlavne teplejšie počasie. Teraz je preto ideálny čas kúpiť si výbavu, ktorá vám bude robiť radosť až do neskorej jesene. Jedným z takýchto zariadení je aj elektrická kolobežka 5TH Wheel M2, ktorá ohuruje nielen svojou výbavou, ale aj cenou.

5TH Wheel M2

Cena: 215,64 € | Kupón: NNNFRSOLDEM2 | Poštovné do SR: Zadarmo

Kolobežka 5TH Wheel M2 je aj napriek relatívne nízkej cene, 215,64€, fantasticky vybavená. Ide o jednu z najväčších konkurencií pre Xiaomi a celkom právom. Jej výbavu tvorí výkonný 350 W elektromotor, ktorý vás dokáže rozbehnúť až na 25 km/h, čo je na Slovensku legálny limit.

5TH Wheel M2
5TH Wheel M2. Zdroj: 5TH Wheel

Motor je dostatočne silný aj na to, aby zvládol 15 ° stúpanie, s čím mu pomáha objemná 7 Ah batéria, ktorá vás bude pohodlne voziť 30 kilometrov. Okrem toho sa môžete spoľahnúť na predné aj zadné LED svetlá, kotúčovú brzdu vzadu a rekuperačnú brzdu vpredu.

Samotná kolobežka váži 15 kg a meria 110 x 110 x 520 mm. Pohodlne ju tak môžete nosiť so sebou alebo prevážať v kufri auta na miesto, ktoré potrebujete.

Tou najlepšou správou je však určite cena. Tá sa po fantastickej akcii v overenom technologickom obchode ustálila na 215,64 €. Stačí, ak v košíku zadáte kupón NNNFRSOLDEM2.