Úvod Zariadenia SLOVÁCI JU MILUJÚ: Táto kolobežka s výkonom 500 W bude hitom leta,...

SLOVÁCI JU MILUJÚ: Táto kolobežka s výkonom 500 W bude hitom leta, zo skladov mizne ako teplé rožky

Spoločnosť Navee je okrem mimoriadne kvalitných kolobežiek známa aj tým, že úzko spolupracuje s Xiaomi.

6

Trh s kolobežkami sa po pár rokoch od ich výraznej popularizácie dostal do bodu, kedy vynikajúce produkty vyrába čoraz viac a viac schopných spoločností. Jeden produkt sa snaží uspieť viac než ostatné.

Navee N65 je absolútnou na novinkou na európskom trhu. Čo je na nej špeciálne, pýtate sa? Vznikla pod drobnohľadom Xiaomi inžinierov z divízie Youpin. Tí si dali skutočne záležať. Kolobežka ponúka prepracovanú konštrukciu, výkonný motor, úctyhodný dojazd a kvalitu spracovania, akú by jej mohli závidieť široko ďaleko.

Navee N65

🛒 Cena: 509 € | 🚚 Poštovné do SR: Zadarmo

Navee N65 je výkonná kolobežka s mohutnou konštrukciou (nosnosť až 120 kg!) s až 10-palcovými pneumatikami. Vďaka patentovanému systému skladania (dvojitá rotácia) sa nemusíte báť toho, že by ste ju pred použitím najskôr museli poskladať.

Kolobežku poháňa výkonný 500 W bezkefový motor, ktorý vám ponúkne dosť výkonu na to, aby ste zdolali nielen rovinky, ale aj stúpania, a to až do 25 %. Maximálna rýchlosť dosahuje 32 km/h. Nechýba samozrejme ani poriadna batéria, ktorá dosahuje kapacitu až 12,5 Ah, vďaka čomu maximálny dojazd predstavuje úctyhodných 65 km.

Potešia aj pokrokové technológie, napríklad predná E-ABS brzda a zadná kotúčová brzda pre čo najrýchlejšie a najbezpečnejšie brzdenie, počas ktorého prebieha rekuperácia a teda spätné dobíjanie batérie v kolobežke.

Samozrejmosťou je aj špičkový BMS systém (Battery management system), ktorý chráni azda najdôležitejší komponent pred prepätím a inými formami zlyhania.

Špičkové spracovanie, premyslené funkcie

Na kolobežke sa nachádza aj displej, ktorý vás bude informovať o všetkých dôležitých veciach ako aktuálnej rýchlosti, počte prejdených kilometroch aj aktuálnom stave batérie. Skvelou vychytávkou je aj priama kompatibilita s Xiaomi aplikáciou.

Nakoniec spomenieme aj to, že celá kolobežka prešla IPX4 certifikáciou a teda je odolná proti striekajúce vode zo všetkých uhlov pri tlaku 50 – 150 kN/m2 v množstve 10 litrov za minútu počas najmenej 5 minút. Inými slovami, Navee N65 zvládne aj jarnú, letnú či jesennú prehánku.

Do pár dní kuriérom doma

Kolobežku si môžete kúpiť v obchode TomTop, ktorý vám ju doručí z EÚ skladu úplne zadarmo. Nedoplácate žiadne iné poplatky a doma ju budete mať skutočne rýchlo. Kuriér DPD vám ju dovezie do 3-5 pracovných dní. Navee N65 si môžete kúpiť za 509 €.