Úvod Zariadenia Slováci kúpili už STOVKY kusov: Táto neznáma elektrická kolobežka je skrytým skvostom....

Slováci kúpili už STOVKY kusov: Táto neznáma elektrická kolobežka je skrytým skvostom. Jej cena je šokujúco nízka

Kolobežka A6 Electric Scooter patrí medzi to najlepšie, čo si môžete kúpiť do 250 €, ba dokonca ešte lacnejšie!

0

Posledných pár rokov sa cestovanie po meste či na výletoch výrazne zmenilo. Mnohí vymenili „pešibus“ za oveľa pohodlnejší a hlavne rýchlejší spôsob cestovania , ktorým je jednoznačne elektrická kolobežka. Stali sa natoľko populárne, že do platnosti museli vstúpiť niektoré pravidlá o tom, ako rýchlo môžete jazdiť a čím musia byť kolobežky vybavené.

A6 Electric Scooter
Zdroj: Geekbuying

Najpopulárnejšou cenovou hladinou je už dlhé roky hranica 250 €, ktorá je pre mnohých prijateľná z niekoľkých dôvodov. Je to hranica, ktorá definuje rozdiel medzi „hračkou“ a kolobežkou, ktorá je vážnejšia. Inými slovami, za približne takúto cenu už kupujete kolobežku, ktorá niečo vydrží a ktorá hravo odvezie aj dospelého. Práve v tejto cene pre vás máme mimoriadne atraktívny tip, ktorý by ste mali zvážiť ako vôbec prvú voľbu pri rozhodovaní sa o tom, čo si kúpite.

A6 – elektrická kolobežka, ktorá má všetko

🛒 Cena: 188,64 € | 🎫 Kupón: NNNAPPA6 | 🚚 Poštovné do SR: Zadarmo

Ako je zjavné z ceny, kolobežka A6 hlboko podliezla hranicu 250 € a pritom si zachovala všetky štandardy, ktoré sme opísali vyššie.

Kolobežka do mesta disponuje všetkým dôležitým. Začneme dizajnom, ktorý kopíruje prémiové produkty, ktoré sú často o niekoľko stoviek eur drahšie. Za tento kúsok by sa nehanbili ani inžinieri Xiaomi a je to práve kolobežka od Xiaomi, ku ktorej sa A6 Electric Scooter prirovnáva najčastejšie.

Kolobežka disponuje 350 W elektromotorom schopným vyvinúť rýchlosť 25 km/h. Zvládol by aj viac, no výrobca je limitovaný aktuálnymi predpismi platnými v Európskej únii.

Súčasťou kolobežky sú samozrejme aj 8,5-palcové kolesá, ktoré sú bezpečné a dokonca odolné voči defektom. Poteší aj prepracovaný a jednoduchý spôsobom skladania, ktoré vám zaberie len niekoľko sekúnd, a tak sa hodí na pravidelné cestovanie. Po tom, ako dorazíte do cieľa ju „zlomíte“ na polovicu a hravo sa tak zmestíte do výťahu alebo MHD.

A6 Electric Scooter
Zdroj: Geekbuying

Všetko po ruke a na očiach

Na riadidlách sa nachádza obľúbený LCD displej, ktorý vás bude verne informovať o aktuálnom stave kolobežky. Ide napríklad o údaje ako aktuálna rýchlosť, stav batérie či počet prejdených kilometrov. Jednoducho, to najdôležitejšie vždy na očiach.

Veľkým bonusom je aj to, že kolobežka prešla IP64 certifikáciou, a tak sa ju nemusíte báť používať ani v prípade, ak vás zastihne prehánka. Konštrukcia to hravo zvládne a vy tak budete môcť prísť do cieľa.

A6 Electric Scooter
Zdroj: Geekbuying

Poteší aj to, že na jedno nabitie vďaka objemnej 10 Ah batérii prejdete od 25-30 km v závislosti od toho, aký terén si vyberiete a samozrejme aj od toho či sa na nej bude voziť útly či väčší človek. Každopádne, 350 W motor dokáže hravo zvládnuť aj 25 stupňové stúpanie a cestou z kopca dopĺňať energiu vďaka regeneratívnemu brzdeniu. Jednoducho, má všetky moderné technológie pre ideálneho parťáka do mesta.

Kolobežku A6 Electric Scooter si môžete kúpiť v obľúbenom obchode Geekbuying za veľmi atraktívnu cenu 188,64 €. Stačí, ak v košíku použijete kupón NNNAPPA6, ktorý aktivuje nižšiu cenu. O poplatok za doručenie na Slovensko sa postará predajca. Vám už neostane nič iné, len počkať na kuriéra, ktorý vám ju privezie rovno k dverám.