Úvod Zariadenia Táto špičková 3D tlačiareň, ktorou si môžeš aj privyrobiť stojí smiešne málo....

Táto špičková 3D tlačiareň, ktorou si môžeš aj privyrobiť stojí smiešne málo. To sa často nevidí!

Ideálna 3D tlačiareň nielen pre pokročilých, ale aj pre úplných začiatočníkov. Vďaka tomuto modelu sa naučíte základy 3D tlače.

6

Kúpiť si dobre vybavenú 3D tlačiareň pre domáce použitie už dnes nie je tak náročné. Konkurencia je silná a ceny neustále klesajú. Pri výbere by ste ale predsa len mali zvážiť niekoľko faktorov, ktoré môžu do veľkej miery ovplyvniť to, aký výsledok dostanete. Dnes vám ukážeme tlačiareň Anycubic Kobra Go, ktorá spĺňa väčšinu tých najzákladnejších kritérií.

3D tlačiareň Anycubic Kobra Go

🛒 Cena: 134,39 €  | 🚚 Poštovné do SR: Zadarmo

Málokto vie, že Anycubic Kobra Go je pokračovaním modelu Anycubic Mega S. Prináša so sebou nemálo vylepšení, medzi tie najdôležitejšie patrí napríklad objem, ktorý sa zväčšil až o 32,4 %. Poteší aj inteligentná funkcia vyrovnania (Anycubic LeviQ) a samostatne vyvinutý nivelačný senzor, ktorý zaisťuje presné 25-bodové vyrovnanie.

3D tlačiareň Anycubic Kobra Go
Zdroj: Makeuseof

Stlačením tlačidla automaticky vykompenzuje prípadné nerovnosti na podložke pre tlač, čím zabezpečí čo najlepší výsledok. Mnohé 3D tlačiarne túto funkciu nemajú a používatelia ich tak musia vyrovnávať manuálne, čo je časovo náročný proces.

Tlačiareň je ďalej vybavená magnetickou pružinovou oceľovou doskou odolnou voči poškodeniu, pádom a ohybu. Vďaka tomu zabezpečuje dobrú priľnavosť a ľahké odstránenie modelov po tlači. Maximálna rýchlosť tlače dosahuje úctyhodných 100 mm/s.

3D tlačiareň Anycubic Kobra Go
Zdroj: Anycubic

Samotná hlava je výrazne ľahšia než kedykoľvek predtým, čo tlačiarni umožňuje pohybovať s ňou oveľa rýchlejšie a vďaka tomu zvýšiť rýchlosť tlače. Funkcia Power Off Resume zas ukladá dáta o tlači a priebeh tlače do pamäte, čo vám umožňuje pokračovať tam, kde ste skončili aj vtedy, ak náhodou vypadne elektrina.

Poslednou fantastickou funkciou je Filament Run Out Detection, ktorá sleduje či má tlačiareň k dispozícii dosť filamentu. Ak dôjde, tlač sa zastaví a tlačiareň počká, kým filament doplníte. Následne sa tlač opäť rozbehne.

3D tlačiareň Anycubic Kobra Go
Zdroj: Anycubic

Ako vidíte, Anycubic Kobra Go je naozaj dobre vybavená 3D tlačiareň schopná robiť rýchlo, precízne a bezpečne. Do akcie ju zaradil overený technologický obchod TomTop, ktorý ju aktuálne predáva za naozaj minimálnych 134,39 €. Poštovné na Slovensko je samozrejme zadarmo. Domov vám ju privezie kuriér do pár dní od objednania.