Úvod Zaujímavosti Slováci si zamilovali túto špičkovú kolobežku: Objednávajú ich stovky. Tento kupón odomkne...

Slováci si zamilovali túto špičkovú kolobežku: Objednávajú ich stovky. Tento kupón odomkne tajnú cenu!

Spoločnosť Navee je okrem mimoriadne kvalitných kolobežiek známa aj tým, že úzko spolupracuje s Xiaomi.

4

Elektrokolobežka Navee S65 je absolútna novinka, ktorú by ste pri výbere kolobežky v žiadnom prípade nemali prehliadnuť. Je postavená na výkonnom 500 W elektromotore uloženom v zadnom kolese, ktorý sa stará o dostatočný výkon presne kopírujúci európske zákony. Kolobežka tak zvládne zrýchliť na 25 km/h a problém jej dokonca nerobí ani 25-stupňové stúpanie.

Navee S65: Cena a dostupnosť

🛒 Cena: 769 € | 🎫 Kupón: UNNYS | 🚚 Poštovné do SR: Zadarmo

Aby toho nebolo málo, o 65 km dojazd sa stará veľkokapacitná batéria (48 V/12,75 Ah), ktorá je chránená systémom BMS strážiacim riziko prepätia, prehriatia a podobne.

Navee S65
Zdroj: Navee

Navyše, o kvalitu jazdy na kolobežke Navee S65 stará odpruženie vpredu aj vzadu, ktoré nemá problém popasovať sa s rôznorodým terénom. Či už budete jazdiť po chodníku, ceste alebo po lesných cestičkách, Navee S65 s tým nebude mať jediný problém. Pod vynikajúcu kvalitu jazdy sa podpíšu aj 10-palcové pneumatiky.

Kolobežka ponúka tri jazdné režimy s troma úrovňami rýchlosti: Režim chôdze, štandardný režim a športový režim. O tom, že je kolobežka vyrobená naozaj kvalitne svedčí aj nosnosť, ktorá dosahuje 120 kg. Výrobca totiž využil zliatinu hliníka, ktorý je mimoriadne pevný.

Navee S65
Zdroj: Navee

Konštrukcia okrem pevnosti ponúka aj certifikáciu IPX5 (ochrana proti striekajúcej vode), takže ju kľudne môžete nechať zmoknúť a jej sa nič nestane. Jej stav si pritom pohodlne môžete skontrolovať prostredníctvom aplikácie. Vďaka mimoriadne premyslenej konštrukcii, ktorej súčasťou sú aj sklápacie riadidlá si kolobežku môžete pohodlne naložiť do kufra a odviezť presne tam, kam potrebujete. Jej hmotnosť je 24,3 kilogramu.

Zľava vyše 400 €

Navee S65 sa aktuálne nachádza v mimoriadne lákavej ponuke overeného obchodu CAFAGO. Ten ju zlacnil z 1 200 € na oveľa priaznivejších 769 €. Stačí, ak pri objednávke zadáte kupón UNNYS. Na Slovensko vám ju obchod z európskeho skladu zašle bez nutnosti platiť za poštovné.