Úvod Zariadenia ABSOLÚTNA energetická nezávislosť: FOSSiBOT F2400 je elektrostanica, ktorú si ľudia nevedia vynachváliť!

ABSOLÚTNA energetická nezávislosť: FOSSiBOT F2400 je elektrostanica, ktorú si ľudia nevedia vynachváliť!

Jedna z najlepších elektrostaníc je aktuálne v masívnej zľave. Toto by doma nemalo chýbať nikomu!

0

Energetická kríza podľa najnovších správ tak skoro neskončí, a tak sa mnohí z nás obzerajú po riešeniach, ktoré by nám mohli pomôcť prežiť ťažké časy. Spoločnosť FOSSiBOT prichádza s fantatickým riešením – model F2400 je výkonný a dostupný aj pre Slovákov. Lepšie zariadenie tu nebolo poriadne dlho.

FOSSiBOT F2400: Elektrostanica pre všetkých

🛒 Cena: od 1 249 € | 🎫 Kupón: 7H5O6VSU | 🚚 Poštovné do SR: Zadarmo

FOSSiBOT F2400 je podobne, ako podobné elektrostanice, vo svojej podstate gigantická powerbanka, ktorá dokáže poháňať rôzne domáce spotrebiče. Nemáme tým na mysli len telefóny, tablety či notebooky, ale napríklad televízory, chladničky a podobne.

FOSSiBOT F2400
Zdroj: FOSSiBOT

Výrobca zariadenie vybavil LiFePO4 článkami s kapacitou 2048 Wh a maximálnym výkonom 2 400 W. K dispozícii budete mať až 6 zásuviek, 6 USB portov a 4 DC konektory. Do stanice tak môžete zapojiť televízor, rýchlovarnú kanvicu a dokonca aj mikrovlnnú rúru. Jednoducho, všetko, čo by ste v prípade výpadku elektriny mohli potrebovať.

FOSSiBOT F2400 podporuje pokrokovú technológiu nabíjania pri výkone 1 100 W, vďaka čomu sa z 0% na 100% dokáže nabiť len za niečo vyše 90 minút. To je na tak obrovskú kapacitu vynikajúca hodnota.

FOSSiBOT F2400
Zdroj: FOSSiBOT

Absolútna ochrana toho najdôležitejšieho

Ďalším fantastickým využitím FOSSiBOT F2400 je UPS – zdroj neprerušiteľnej energie. Ak bývate v meste či obci, ktorá je náchylná na výpadky alebo výkyvy dodávok elektriny, toto môže byť riešenie. Stačí, ak FOSSiBOT pripojíte k sieti a následne doň zapojíte napríklad monitor a počítač. V prípade výpadku či výkyvu dokáže stanica zareagovať do 0,01 sekundy a nahradiť tým elektrickú sieť. Vám sa nevypne počítač a budete si môcť uložiť všetko, na čom ste pracovali.

Model F2400 je kompatibilný aj so solárnymi článkami, ktoré sa dajú kúpiť samostatne alebo ako balíček. Pomocou nich môžete skombinovať nabíjací výkon z elektrickej siete a zo solárnych článkov a dosiahnuť tým nabíjací výkon až 1 600 W, čím sa ešte viac skráti čas potrebný na nabitie z 0% na 100%.

No a aby toho nebolo málo, vďaka použitiu LiPoFe4 článkov bude stanica vo fantastickom stave aj po 3 500 nabíjacích cykloch. Ide naozaj o zariadenie, ktoré vám bude slúžiť dlhé roky.


K dispozícii sú tri rôzne verzie:

  • FOSSiBOT F2400 (samotná elektrostanica): 1 249 € (kupón: 7H5O6VSU)
  • FOSSiBOT F2400 (+ 1x solárny panel): 1 549 € (kupón: 7HCCS9ER)
  • FOSSiBOT F2400 (+ 2x solárny panel): 1 749 € (kupón: 7HCCWKOT)

Zariadenia sú aktuálne naskladnené v európskom sklade, takže vám domov kuriérskou službou prídu do niekoľkých dní. Predajca pritom za doručenie neúčtuje ani cent navyše.