Úvod Zaujímavosti Čo si len myslel? Muž si kúpil 300 iPhonov, okamžite ako vyšiel...

Čo si len myslel? Muž si kúpil 300 iPhonov, okamžite ako vyšiel z obchodu sa stalo, čo si myslíte

V okamihu prišiel o 95 tisíc dolárov.

11

Súpiska najväčších smoliarov sa práve rozšírila o nového člena. Je ním 27- ročný muž z amerického New Yorku, ktorý v priebehu krátkeho okamihu dokázal prísť o viac ako 95 tisíc dolárov. Túto čiastku však nestratil v peniazoch, ale v iPhonoch.

Ako sa mu to podarilo? Celkom jednoducho. Mladý Američan sa včera ráno vybral do predajne Apple Store na manhattanskej 5th Avenue, kde si mal zakúpiť približne 300 iPhonov. Prečo tak veľa? Údajne prevádzkuje malý biznis, v rámci ktorého mal v úmysle smartfóny opäť predať, píše server Android Authority. K tomu sa však nikdy nedostal.

Muž si iPhony z predajne odniesol v troch taškách. Keď však vyšiel z obchodu a začal tašky postupne ukladať do auta, konfrontovali ho dvaja lupiči. Prepadnutiu sa bránil, no lupičom sa napokon aj tak podarilo jednu z troch tašiek ukradnúť. Údajne obsahovala okolo 125 iPhonov, čo malému podnikateľovi spôsobilo škodu vo výške 95 000 dolárov.

Apple iPhone 13 Pro Max
iPhone 13 Pro Max – Zdroj: Lukáš Zachar (TECHBYTE.sk)

Obeti lúpeže sa našťastie nič vážne nestalo. Muž okrem úderu do nosa neutrpel žiadne vážne zranenia, dokonca odmietol lekársku pomoc. Miestna polícia doposiaľ nezverejnila opis podozrivých. Vyštrovanie však už prebieha.

Treba poznamenať, že muž sa do obchodu vybral v skorých ranných hodinách, aby sa vyhol práve takémuto incidentu. Žiaľ, veľmi sa mu to nepodarilo.