Úvod Zaujímavosti MIMORIADNE: Windows 11 aj Office 2021 cenami klesli na minimum. Takto lacné...

MIMORIADNE: Windows 11 aj Office 2021 cenami klesli na minimum. Takto lacné snáď neboli!

Ak stále používate počítať s Windows 7 alebo Windows 10, možno by ste mali začať premýšľať nad prechodom na podstatne modernejší Windows 11.

0

Ak stále používate počítať s Windows 7 alebo Windows 10, možno by ste mali začať premýšľať nad prechodom na podstatne modernejší Windows 11. Ten okrem nových funkcií a dizajnu prináša aj robustnejšie zabezpečenie a kompatibilitu s najnovšími programami a hrami.

Ako to však často býva zvykom, nový Windows a ďalšie programy zvyknú byť poriadne drahé. Dnes vám ukážeme, ako sa k nemu dostať za mimoriadne atraktívnu cenu.

Vďaka ponuke obchodu Keysworlds, distribútorovi a resellerovi kancelárskych programov Microsoft Office 2019 a Office 2021, ako aj operačných systémov Windows 10 a Windows 11 môžete získať obrovské zľavy, vďaka ktorým ušetríte desiatky eur.

Takto ušetríte až 90 % z pôvodnej ceny

GoDeal24 ponúka licencie na všetky druhy operačného systému Windows a kancelárskych balíčkov Office. Môžete si napríklad kúpiť Windows 10 za 6,11 eura (kupón GOLE50), Windows 11 Pro za 9,82 eura (kupón GOLE50) alebo najmodernejší Microsoft Office 2021 Pro Plus za 13,22 eura (kupón GOLE62).

Zvoliť si tiež môžete kombinovanú licenciu s Windows a Office, ktorej cena dosahuje príjemných 29,99 eura.

Zdroj: GoDeal24

Windows 10 a Windows 11 s 50 % zľavou

Kupón: GOLE50

Ak hľadáte len Widnows, využiť môžete perfektnú akciu, ktorá znižuje cenu operačných systémov na nové minimum. Len sa pozrite, cena Windows 10 dosahuje už len 7 €, najmodernejší Windows 11 kúpite len za 12,87 €.

Windows 11 Pro a Windows 11 Home

Obrovské zníženie ceny pre Office

Kupón: GOLE62

Všetky licencie, ktoré GoDeal24 predáva sú legálne, otestované a majú zdokladovateľný pôvod. GoDeal24 ich kupuje vo veľkom od spoločností, ktoré ich nepotrebujú za nižšiu cenu, vďaka čomu koncovú cenu môže znížiť aj pre bežných ľudí. GoDeal24 všetky licencie podrobne preveruje a preto garantuje, že sú na 100 % funkčné. Ak by sa však náhodou pritrafilo, že niektorá z licencia nebude fungovať, GoDeal24 vám ju vymení za novú.

Foto: Microsoft / Pixabay

Office + Windows – výrazne nižšia cena

Kupón: GOLE62

Balíčky predstavujú ideálny spôsob, ako jednou ranou zabiť dve muchy. Pri kúpe balíčka totiž získavate tak nízku cenu, ako to len ide. Dalo by sa dokonca tvrdiť, že Windows je v tomto prípade „v cene“, resp. že ho získavate zadarmo.

>>> Zobraziť viac

Zdroj: GoDeal24

Len to najlepšie pre tvoj PC

Ak už máš svoj vysnívaný počítač alebo notebook a máš na ňom nainštalovaný najmodernejší Windows a kancelársky balíček Office, rozhodne by si nemal prehliadnuť rôzne šikovné nástroje ako Iobit Advanced SystemCare 14 Pro, ktorý predstavuje komplexnú starostlivosť pre PC či Ashampoo Photo Commander 16 pre pokročilú prácu s fotkami. Nástroje pre mobilné telefóny a počítače sú vďaka GoDeal24 výrazne lacnejšie.

Špičkové nástroje

Nástroje špeciálne pre Mac

Zobraziť viac nástrojov >>>

Rýchle a bezpečné

Zakúpenie licencií je veľmi jednoduché. Po zaplatení vám prídu veľmi rýchlo na email a hneď ich môžete použiť. Je však nutné dodať, že akcie sú obmedzené časovo, preto v prípade záujmu netreba otáľať.

Ak by ste narazili na nejaký problém s objednávaním alebo ak by vám náhodou neprišla licencia na email, neváhajte kontaktovať podporu GoDeal24 na emailovej adrese service@godeal24.com. Podpora funguje 24 hodín denne, 7 dní v týždni.

Ako zaplatiť v obchode GoDeal24?

1. krok: Vyberte si produkt, ktorý sa vám páči a ťuknite na tlačidlo „Checkout“. Vyberte či nakupujete ako hosť (Guest) alebo si vytvorte účet a zadajte fakturačné údaje.

Zdroj: GoDeal24

2. krok: Zvoľte možnosť „CWALLETCO“ a ťuknite na „Continue“

Zdroj: GoDeal24

3. krok: Skontrolujte svoju objednávku a ťuknite na „Place Order“

Zdroj: GoDeal24

4. krok: Ťuknite na tlačidlo „Choose payment methods“

Zdroj: GoDeal24

5. krok: Nakoniec zvoľte ako platobnú bránu PayPal.

Zdroj: GoDeal24

V spolupráci s GoDeal24.