Úvod Zariadenia Šialená elektrická kolobežka: 1200 W výkon, 60 km dojazd a max. rýchlosť...

Šialená elektrická kolobežka: 1200 W výkon, 60 km dojazd a max. rýchlosť až 50 km/h!

Ak hľadáte ideálny darček pod stromček, práve ste ho našli.

1

Elektrické kolobežky a bicykle sú na Slovensku mimoriadne populárne. Predstavujú jednoduchý, rýchly a relatívne lacný spôsob, ako cestovať po meste. Zároveň patria medzi veľmi obľúbené vianočné darčeky. Kto by si predsa nechcel pod stromčekom nájsť nadupaný stroj, ktorý je navyše šikovný?

Nafta, ani benzín, lacnejšie podľa analytikov nebudú, preto je elektrifikácia vášho „vozového parku“ dobrou voľbou. Pomôcť vám s tým chcú renomované spoločnosti BEZIORKUGOO, ktoré sa na elektrické bicykle a kolobežky špecializujú dlhé roky. Aktuálne totiž spustili akciu, ktorá sa tak často nevidí.

Pri výbere hrá azda najväčšiu rolu pomer ceny a výkonu. Nájsť dobrú ponuku pritom nie je jednoduché. Na trhu je naozaj veľa rôznych modelov, ktoré môžu a nemusia splniť to, čo sľubujú. My vám tento proces uľahčíme, a to predstavením dvoch modelov – KUGOO Kirin G3BEZIOR M1.

KUGOO KIRIN G3: Šialená kolobežka

 Cena839,76 € |  Kupón: NNNPLANETG3 |  Poštovné do SR: Zadarmo

Čo sa týka konštrukcie, tá je vyrobená z hliníkovej zliatiny, ktorá pevne nielen pôsobí, ale aj pevná naozaj je. Je teda vhodná aj na jazdu po agresívnejšom teréne. V súvislosti s konštrukciou nemôžeme zabudnúť ani na svetlá, stojan či 10,5″ kolesá s hlbokým dezénom. Vo vrchnej časti nájdeme gumou pokryté riadidlá pre lepší úchyt, medzi ktorými zaujal svoju pozíciu dotykový LED displej zobrazujúci všetky dôležité informácie.

KUGOO Kirin G3
Zdroj: Kugoo

O pohon kolobežky sa stará motor s výkonom 1 200 W s dvojitým odvádzaním tepla. Poskytuje dostatočný výkon na vyvinutie rýchlosti až 50 km/h, pričom obecne sú k dispozícii tri rýchlostné režimy. Vaša jazda tak nebude len plynulá, ale aj rýchla. Motor kooperuje s batériou o kapacite 18 Ah, ktorá ponúka dojazd 60 km na jedno nabitie.

Kugoo Kirin G3
Zdroj: Kugoo

Samozrejme, výrobca myslel aj na to, že cesty nie sú vždy rovné a občas sa objaví aj nejaké to stúpanie. KUGOO KIRIN G3 nezaostáva ani v tomto ohľade. Vďaka silnému motoru si dokáže poradiť so stúpaním do až 20°.

Elektrickú kolobežku KIGOO KIRIN G3 si môžete už dnes zadovážiť z internetového obchodu Geekbuying, a to za cenu 839,76 €, čo je takmer 300 € zľava oproti pôvodnej hodnote 1 099,99 €.

>>> Kúpiť KUGOO KIRIN G3 za 839,76 € <<<

BEZIOR M1: Elektrický bicykel do mesta aj prírody

Cena: 593,21 € (582,99 € pri platbe cez PayPal) | Kupón: NNNBEZIM11 | Poštovné: Zadarmo (EÚ)

BEZIOR M1 je veľmi podobný modelu ELEGLIDE F1, akurát s tým rozdielom, že ho nemôžete zložiť na polovicu. V jeho výbave sa však tiež nachádza 250 W motor, až 12,5 Ah batéria a dokonca aj smart LCD displej, ktorý vám ukáže všetko podstatné.

BEZIOR M1
Zdroj: Bezior

Bicykel je dostupný v dvoch farebných prevedeniach (modrý a svetlomodrý). Nechýba ani 7-stupňový prevodový systém SHIMANO80-kilometrový dojazd či IP54 odolnosť voči vode. Pevnejšiu konštrukciu dopĺňajú 27,5“ pneumatiky, vďaka čomu je bicykel vhodný do mesta, aj do terénu.

Bezior M1
Zdroj: Bezior

Jeho cena sa zastavila na 613,67 €. Pri objednávke stačí zadať kupón NNNBEZIM11, ktorý vám aktivuje akciovú cenu. Obchod Geekbuying vám ho doručí z EÚ skladu, čo znamená, že príde rýchlo a pri doručení nemusíte doplácať žiadne poplatky.

>>> Kúpiť BEZIOR M1 za 613,67 € <<<

Dočasne nižšie ceny: Takto vyzerá skutočný Black Friday!

Od 11. do 13. novembra ponúka overený technologický obchod Geekbuying špeciálne ceny pre tých najšikovnejších. Celú ponuku nájdete na tejto stránke. Obchod si pripravil niekoľko spôsobov, ako ušetriť. Tu je niekoľko z nich.

Prvým spôsobom, akým ušetriť je nakúpiť za určitú sumu a následne použiť správny kupón.

  • Pri nákupe nad 30 dolárov ušetríte 3 doláre (kupón GKB22114)
  • Pri nákupe nad 100 dolárov ušetríte 10 dolárov (kupón GKB22113)
  • Pri nákupe nad 300 dolárov ušetríte 20 dolárov (kupón GKB22112)
  • Pri nákupe nad 600 dolárov ušetríte 50 dolárov (kupón GKB22111)

Druhým spôsobom je zaplatiť za objednávku prostredníctvom služby PayPal. Ten vám ponúkne ochranu pred nedodaním (v prípade problému vám vráti peniaze) a zároveň vám aktivuje ďalšiu zľavu vo výške 10 dolárov, ak nakupujete za 200 dolárov a viac.

Geekbuying
Zdroj: Geekbuying

Tretím spôsobom, ako ušetriť je jednoducho si vybrať niektorý z produktov z kategórie elektrických bicyklov, kolobežiek a rôzneho príslušenstva. V masívnej zľave sú napríklad šikovné elektrocentrály, špičkové príslušenstvo na bicykel, akčné kamery a mnoho ďalšieho.

V spolupráci Geekbuying.