Úvod Zaujímavosti Rok 2022 prináša ďalšiu MEGA zľavu: Office 2021 dočasne len za 13...

Rok 2022 prináša ďalšiu MEGA zľavu: Office 2021 dočasne len za 13 € + Windows za 6 €!

Na Slovensko práve dorazila obrovská zľava, ktorá sa len tak často nevidí.

2
Foto: Microsoft / Pixabay

Rok 2022 sa od začiatku nesie v znamení rôznych zmien. Spočiatku si mnohí z nás kvôli vysokým cenám komponentov nevedeli kúpiť, resp. poskladať počítač, teraz je to úplne inak. Ceny začali prudko klesať a spolu s nimi sa rozmohlo aj skladanie nových zostáv. K nim samozrejme patrí nový a kvalitný operačný systém, ako aj ďalšie dôležité vybavenie – napríklad balík Office.

S fantastickou ponukou prichádza spoločnosť GoDeal24, ktorá si pre slovenských záujemcov pripravila špeciálne ceny. Ak si plánujete spraviť aktualizáciu na Windows 10 či dokonca Windows 11, nenechá vás v štichu. Navyše, aktuálne začala masívna zľava na najmodernejší Office 2021 Professional, ktorého cena klesla na zatiaľ neprekonateľných 13,52 €.

Microsoft Office 2021 za 13,52 €

Ak si plánujete spraviť poriadny upgrade počítača, vynechať by ste nemali ani tie najzákladnejšie programy. Aj tie sa postupom času výrazne menili a dnes už ponúkajú také funkcie a spracovanie, o akom sme v minulosti len snívali.

Perfektným príkladom je balíček kancelárskych aplikácií Office, ktorý vo verzii 2021 neprináša len dizajnové, ale aj funkčné zmeny. Kúpiť si ho môžete za 25,61 €, ak potrebujete len jednu licenciu alebo využiť môžete oveľa výhodnejšiu ponuku. Obchod GoDeal24 totiž ponúka možnosť kúpiť si balíček 5 licencií za 67,63 €, čo na 1 licenciu vychádza len 13,52 €. Spojiť sa môžeš s rodinou alebo kamošmi a všetci tak poriadne ušetríte.

Windows 10 Pro za 6,33 €

Podobne to je aj pri originálnych licenciách Windows 10 Pro. Ten samotný stojí 7,42 €, čo je lacné samé o sebe, hlavne ak si vezmete, že ak si ho budete kupovať priamo od Microsoftu, zaplatíte aj 20-násobne vyššiu cenu.

Aj napriek tomu si jeho cenu môžete znížiť na 6,33 €, a to zakúpením balíčka 2 licencií. Opäť, rozdeliť sa môžete s rodinou alebo kamošom. Ďalšie „skupinové“ zľavy nájdete nižšie:

Windows + Office za 24 € (kupón GOLE62)

Najvýhodnejším ale určite ostáva nákup Windowsu a Officu v jednom balíčku. Určený je pre tých, ktorí potrebujú nainštalovať všetko naraz a nechcú sa spoliehať na nikoho iného. V tomto prípade máte možnosť kombinácie všetkých nových verzií Windowsu a všetkých moderných verzií Officu. Stačí len použiť kupón GOLE62.

Špičková ochrana pre PC/Android/iOS za 10,24 €

Ak už počítač máte vybavený od hlavy po päty, hodiť by sa vám mohli rôzne nástroje zvyšujúce bezpečnosť alebo celkové schopnosti zariadení.

Jedným z takých je aj program AdGuard, ktorý dokáže blokovať otravné reklamy, chrániť vás pred nebezpečnými webstránkami a mnoho ďalšieho. Licencia pre 1 zariadenie pritom stojí len 10,24 €.

Absolútna garancia dodania

Zakúpenie licencií je veľmi jednoduché. Po zaplatení vám prídu veľmi rýchlo na email a hneď ich môžete použiť. Je však nutné dodať, že akcie sú obmedzené časovo, preto v prípade záujmu netreba otáľať.

Ak by ste narazili na nejaký problém s objednávaním alebo ak by vám náhodou neprišla licencia na email, neváhajte kontaktovať podporu GoDeal24 na emailovej adrese service@godeal24.com. Podpora funguje 24 hodín denne, 7 dní v týždni.

V spolupráci s GoDeal24.