Úvod Zariadenia MONŠTRUM Z ČÍNY: Táto kolobežka má 1 200 W motor a dojazd...

MONŠTRUM Z ČÍNY: Táto kolobežka má 1 200 W motor a dojazd 60 km. Objednali si ju už stovky Slovákov!

Kolobežky sú na leto ako stvorené. Tieto 2 kúsky sú priam ideálne!

10

Elektrické kolobežky sa stávajú stále populárnejším spôsobom dopravy, a to nielen v mestách. Sú kompaktné, rýchle a nepýtajú si benzín ani naftu, čím dokážu šetriť vašu peňaženku. Dá sa povedať, že jediné peniaze, ktoré na elektrickú kolobežku potrebujete vynaložiť, miniete pri jej kúpe (nerátajúc pár drobných za následné nabíjanie).

Do ktorej kolobežky sa však oplatí investovať najviac? To záleží od viacerých faktorov. Platí tu však veľmi jednoduché pravidlo – čím vyššia cena, tým odolnejšia konštrukcia, väčší dojazd, vyššia rýchlosť a podobne.

Preto, podobne ako pri všetkom, hrá dôležitú úlohu pomer cena/kvalita. Ak pohľadáte, nepochybne nájdete kopu skvelých ponúk. My vám však tento proces mierne uľahčíme, a to predstavením modelu KIRIN G3 od renomovanej značky KUGOO.

KUGOO KIRIN G3

🛒 Cena: 944,05 € | 🎫 Kupón: Aff10thanniv | 🚚 Poštovné do SR: Zadarmo

Čo sa týka konštrukcie, tá je vyrobená z hliníkovej zliatiny, ktorá pevne nielen pôsobí, ale aj pevná naozaj je. Je teda vhodná aj na jazdu po agresívnejšom teréne. V súvislosti s konštrukciou nemôžeme zabudnúť ani na svetlá, stojan či 10,5″ kolesá s hlbokým dezénom. Vo vrchnej časti nájdeme gumou pokryté riadidlá pre lepší úchyt, medzi ktorými zaujal svoju pozíciu dotykový LED displej zobrazujúci všetky dôležité informácie.

Foto: Kugoo

O pohon kolobežky sa stará motor s výkonom 1 200 W s dvojitým odvádzaním tepla. Poskytuje dostatočný výkon na vyvinutie rýchlosti až 50 km/h, pričom obecne sú k dispozícii tri rýchlostné režimy. Vaša jazda tak nebude len plynulá, ale aj rýchla. Motor kooperuje s batériou o kapacite 18 Ah, ktorá ponúka dojazd 60 km na jedno nabitie.

Foto: Kugoo

Samozrejme, výrobca myslel aj na to, že cesty nie sú vždy rovné a občas sa objaví aj nejaké to stúpanie. KUGOO KIRIN G3 nezaostáva ani v tomto ohľade. Vďaka silnému motoru si dokáže poradiť so stúpaním do až 20°.

Zdroj: KUGOO/Geekbuying

Elektrickú kolobežku KIGOO KIRIN G3 si môžete už dnes zadovážiť z internetového obchodu Geekbuying, a to za cenu 944,05 €, čo je takmer 200 € zľava oproti pôvodnej hodnote 1 099,99 €.

KUGOO Kirin S4

🛒 Cena: 339,99 € | 🎫 Kupón: NNNHOCS4 | 🚚 Poštovné do SR: Zadarmo

Lacnejšou a nemenej atraktívnejšou voľbou môže byť model Kirin S4, ktorý sa pýši dosť vysokým výkonom pre väčšinu ľudí, kvalitnou konštrukciou, parádnym dojazdom, no hlavne výrazne nižšou cenou.

Foto: Kugoo

Kolobežka sa v európskom sklade predáva len za 339,99 €, čo je z pôvodných 571 € poriadny rozdiel. Jej 10 Ah batéria ju dokáže poháňať na vzdialenosť až 40 kilometrov, pri ideálnych podmienkach, samozrejme.

Kolobežka sa okrem toho pýši veľkým a dobre prehľadným LED displejom, na ktorom uvidíte aktuálnu rýchlosť, zaradený stupeň, teplotu motora a omnoho viac.

Foto: Kugoo

Zariadenie dokáže dosiahnuť maximálnu rýchlosť 35 km/h, no disponuje tiež režimom, ktorý maximálnu rýchlosť podrží na legálnych 25 km/h. Vďaka E-ABS zadnej kotúčovej brzde sa zas budete cítiť bezpečnejšie, než na kolobežkách, pri ktorých musíte na zadné koleso zatlačiť blatníkom.

Kugoo Kirin S4 váži 13,5 kg a meria 430 x 530 x 1 090 mm. Ak ju však zložíte, jej rozmery sa znížia na 1 155 x 218 x 470 mm. Je teda úplne ideálna hlavne do mesta. V zľave nájdete aj ďalšie modely výrobcu Kugoo. Všetky ich obchod zhrnul na tomto mieste.

Oslavujú 10. narodeniny

Geekbuying momentálne oslavuje svoje 10. narodeniny v rámci čoho spustil naozaj OBROVSKÉ zľavy na rôzny technologický sortiment. Takzvaný blowout sale v sebe nesie nižšie ceny na elektrické kolobežky, vysávače, 3D tlačiarne a všetko medzi tým.

Ak by ste chceli využiť tieto nižšie ceny, mali by ste sa ale poponáhľať. Akcia bude trvať len do 27. júna, kedy oslavy 10. výročia spustenia obchodu Geekbuying skončia.