Úvod Zariadenia TOP 5 elektrických kolobežiek: Ak si vyberiete jednu z týchto, nespravíte chybu!

TOP 5 elektrických kolobežiek: Ak si vyberiete jednu z týchto, nespravíte chybu!

Chcete si zadovážiť novú kolobežku na tohtoročnú sezónu? Kúpu neodkladajte.

2
Jar pomaly ale isto klope na dvere a spolu s ňou aj vyššie teploty či suchšie počasie. S čoraz vyššími cenami pohonných hmôt sa čoraz viac a viac ľudí začína sústreďovať na svet elektromobility. Perfektným spôsobom, akým sa môžete do tohto sveta dostať je prostredníctvom elektrickej kolobežky či bicykla. Ak by ste si takéto prostriedok na cestu do prácu, školy či len tak pre zábavu chceli kúpiť, máme pre vás 5 fantastických tipov, ktoré sme pre vás pripravili v spolupráci s Geekbuying. Všetky modely sú dostupné v európskom sklade, pričom doma ich môžete mať do 3 – 5 pracovných dní.

AOVO M365 Pro

🛒 Cena: 275,90 € | 🎫 Kupón: AOVOM356PRO | 🚚 Poštovné: Zadarmo Ako môžete vidieť, cena Auovo M365 Pro ešte relatívne hlboko podlieza hranicu 300 €, ktorá je už sama o sebe veľmi zaujímavá. Je to prekvapivé, keďže jej výbava tomu nijako nenaznačuje. Je však pravda, že pro M365 Pro od Aovo neplatíte za „značku“ ale za produkt, za ktorý by sa nehanbili ani inžinieri zo Xiaomi.
Je to práve kolobežka od Xiaomi, ku ktorej sa Aovo M365 Pro prirovnáva najčastejšie. Je veľmi podobná nielen dizajnom, ale aj výbavou a zostrojením. Kolobežka totiž ponúka 350 W motor schopný vyvinúť maximálnu rýchlosť 31 km/h. Vďaka vstavanej 10,4 Ah batérii zas na jedno nabitie pohodlne prejdete 30 až 35 km. K dispozícii pochopiteľne máte 3 režimy rýchlosti. V hustej premávke tak nemusíte cestovať najvyššou rýchlosťou, mimo rušných ulíc zas môžete pridať naplno. Súčasťou zariadenia sú aj 8,5-palcové pevné kolesá, ktoré sú bezpečné a odolné voči defektom. Poteší aj prepracovaný systém skladania, ktoré vám zaberie len niekoľko sekúnd.
Na riadidlách sa nachádza LCD displej poskytujúci presný prehľad o aktuálnom stave kolobežky. Nájdete na ňom aktuálnu rýchlosť, stupeň výkonu aj informáciu o dojazde či počte prejdených kilometrov. Aovo M365 Pro si môžete kúpiť v obchode Geekbuying za atraktívnu cenu 275,89 €. Stačí, ak v košíku zadáte kupón AOVOM356PRO. Poštovné na Slovensku kuriérom hradí predajca. Vám už len bude stačiť počkať na balíček.

Ninebot KickScooter MAX G30

🛒 Cena: 616,19 € | 🎫 Kupón: 6PJK9UM4 | 🚚 Poštovné: Zadarmo Hlavným lákadlom tohto konkrétneho modelu je jeho obrovská kapacita batérie. Vnútri konštrukcie sa totiž schováva 15,3 Ah batéria, vďaka ktorej na jedno nabitie prejdete až 65 kilometrov. To musí stačiť aj pre tých najnáročnejších používateľov.
Okrem toho sa kolobežka pýši prémiovým vyhotovením, ktoré je plné malých, no užitočných inovácií. Medzi ne určite patria kvalitné 10“ pneumatiky, ktoré nikdy nedostanú defekt, silnejší 350 W motor alebo upravený systém skladania, vďaka ktorému kolobežku zložíte za 3 sekundy. Súčasťou výbave je aj LED displej, ktorý zobrazuje zostávajúcu batériu, aktuálnu rýchlosť a zvolený režim (eco, štandard a šport). Vďaka silnejšiemu motoru dokáže kolobežka bez väčších problémov zdolať aj 20 % stúpanie.
Ako už býva pri kolobežkách Ninebot zvykom, súčasťou batériového systému je aj rekuperácia, ktorá pri brzdení alebo pustení „plynu“ začne automaticky získavať časť energie, ktorou dobíja batériu. Aj vďaka tomu dokáže ponúknuť tak vysoký dojazd.
Jedinou nevýhodou je mierne vyššia hmotnosť kolobežky. Kvôli veľkej kapacite batérií sa musíte pripraviť na 19,1 kg ťažké „približovadlo“, ktoré vám však bude slúžiť až kým sa nezhorší počasie. A potom zas ďalší rok. Ninebot KickScooter MAX G30 si môžete kúpiť za 616,19 €. Použite kupón 6PJK9UM4.

KUGOO KIRIN G3

🛒 Cena: 969,99 € | 🎫 Kupón: KIRING3 | 🚚 Poštovné: Zadarmo KUGOO KIRIN G3 ponúka konštrukciu vyrobenú z hliníkovej zliatiny, ktorá pevne nielen pôsobí, ale aj pevná naozaj je. Je teda vhodná aj na jazdu po agresívnejšom teréne. V súvislosti s konštrukciou nemôžeme zabudnúť ani na svetlá, stojan či 10,5″ kolesá s hlbokým dezénom. Vo vrchnej časti nájdeme gumou pokryté riadidlá pre lepší úchyt, medzi ktorými zaujal svoju pozíciu dotykový LED displej zobrazujúci všetky dôležité informácie.
O pohon kolobežky sa stará motor s výkonom 1 200 W s duálnym odvodom tepla. Poskytuje dostatočný výkon na vyvinutie rýchlosti až 50 km/h, pričom obecne sú k dispozícii tri rýchlostné režimi. Vaša jazda tak nebude len plynulá, ale aj rýchla. Motor spolupracuje s batériou o kapacite 18 Ah, ktorá ponúka dojazd 60 km na jedno nabitie.
Samozrejme, výrobca myslel aj na to, že cesty nie sú vždy rovné a občas sa objaví aj nejaké to stúpanie. KUGOO KIRIN G3 nezaostáva ani v tomto ohľade. Vďaka silnému motoru si dokáže poradiť so stúpaním do až 20°.
Elektrickú kolobežku KIGOO KIRIN G3 si môžete už dnes zadovážiť z internetového obchodu Geekbuying, a to za cenu 999,99 €, čo je 100 € zľava oproti pôvodnej hodnote 1 099,99 €. Ak však použijete vyššie uvedený kupón KIRING3, získate ďalšiu zľavu. Konečná cena kolobežky tak činí 969,99 €.

Eleglide D1 Master

🛒 Cena: 839,99 € | 🎫 Kupón: GKB790S | 🚚 Poštovné: Zadarmo Dostávame sa k najvýkonnejšej kolobežke, akú sme mali možnosť testovať. Eleglide D1 Master je vybavená dvoma 500 W motormi. Ide o naozaj výkonný kus techniky, ktorá nemá problém ani s ťažšími jazdcami.
21-centimetrov široká platforma je pohodlná, rovnako tak aj plné odpruženie predného a zadného kolesa. Kolobežka má tak vysoký výkon, že pri rozbehu je zadné koleso schopné „prešmykovať“ aj vtedy, ak na nej stojí 90 – 100 kg vážiaci človek.
Eleglide D1 Master stojí 836,99 €, stačí len zadať kupón GKB790S. Obchod vám kolobežku doručí kuriérom priamo domov. Doplácať už nemusíte nič. Eleglide D1 Master sme nedávno testovali aj u nás v redakcii. Čo si o nej myslíme si môžete prečítať v tomto článku.

D8 Pro

🛒 Cena: 275,90 € |🎫 Kupón: 6P1TT1VE |🚚 Poštovné: Zadarmo Poslednou kolobežkou, ktorú v tomto článku spomenieme je novinka z dielne D8. Model D8 Pro ponúka všetko, čo by ste pre mestskú prepravu potrebovali.
Kolobežka si výkon berie z 350 W bezkomutátorového motora, ktorý napája 7,5 Ah batéria schopná kolobežku poháňať na vzdialenosť až 30 kilometrov. Z 0 % na 100 % sa nabije za 4 hodiny. Nechýbajú kotúčové brzdy schopné koloebžku zastaviť len za niekoľko metrov.
Záujemcov môže potešiť aj maximálna nosnosť 100 kilogramov, kvalitné LED osvetlenie či bezdušové pneumatiky, na ktorých nemôžete dostať defekt. Ak sa vám kolobežka zapáčila, kúpiť si ju môžete v obchode Geekbuying za 275,90 €. Nezabudnite však použiť kupón 6P1TT1VE.