Úvod Novinky Xiaomi Smart Air Purifier 4 Pro: Na Slovensko prichádza špičková čistička vzduchu...

Xiaomi Smart Air Purifier 4 Pro: Na Slovensko prichádza špičková čistička vzduchu za fantastickú cenu!

1
Spoločnosť Xiaomi rozširuje ponuku spotrebnej elektroniky pre domácnosti o novú čističku vzduchu Smart Air Purifier 4 Pro. Pred necelými dvoma týždňami výrobca predstavil aj nové robotické vysávače Mi Robot Vacuum Mop 2. Čistička vzduchu Smart Air Purifier 4 Pro zabezpečí používateľom po celý rok zdravšie a čistejšie interiérové prostredie so zníženým obsahom alergénov, uvádza výrobca v tlačovej správe. Model Pro obsahuje filtračný systém 3v1, ktorý kombinuje elektrostatický náboj a technológie mechanickej filtrácie na zachytenie 99,97 % látok znečisťujúcich ovzdušie s veľkosťou len 0,3 mikrónu.
Xiaomi
Foto: Xiaomi
Senzory čističky detekujú častice o veľkosti PM2.5 aj PM10. Novinkou je ionizátor, ktorý pomáha zachytávať znečisťujúce látky v povetrí. Smart Air Purifier 4 Pro dokáže prefiltrovať vzduch v miestnosti s rozlohou 40 metrov štvorcových každých 15 minút. Dotykový OLED displej umožňuje rýchle prezeranie štatistík a údajov o teplote alebo vlhkosti. Nenápadný, no elegantný dizajn čističky by mal sadnúť do každej domácnosti. V noci nikoho rušiť nebude. Postará sa o to prispôsobený režim prevádzky s nízkou hlučnosťou.
cisticka vzduchu
Foto: Xiaomi
Prirodzene, Smart Air Purifier 4 Pro môžu zákazníci ovládať na diaľku pomocou aplikácie Xiaomi Home. Podporované sú aj hlasové povely cez Google Assistant a Amazon Alexu. Xiaomi Smart Air Purifier 4 Pro sa začne na Slovensku predávať ešte tento mesiac. Orientačná cena je 399 dolárov. Na našom trhu budú dostupné i menej výkonné prevedenia Smart Air Purifier 4 a Smart Air Purifier 4 Lite. Pri nich bola cena stanovená na 299, resp. 199 amerických dolárov.