Úvod Zariadenia MEGA SÚŤAŽ: Vyhrajte špičkový Samsung Galaxy S22+, najväčšiu novinku, ktorá prichádza do...

MEGA SÚŤAŽ: Vyhrajte špičkový Samsung Galaxy S22+, najväčšiu novinku, ktorá prichádza do SR!

Chceli by ste doma nový Samsung Galaxy S22+? Teraz máte ideálnu možnosť!

1
Samsung len pred týždňom predstavil novú sériu vlajkových lodí pre prvú polovicu tohto roka, Samsung Galaxy S22, S22+ a S22 Ultra a vy ju už teraz môžete vyhrať. Trojica smartfónov ponúka fantastickú výbavu, ktorá momentálne nemá obdoby. V spolupráci so slovenským zastúpením spoločnosti Samsung sme si pre vás pripravili súťaž, ktorá sa nevidí často. Jeden z vás totiž môže vyhrať najnovší Samsung Galaxy S22+ v hodnote 1 049 €. Ak sa vám súťaž podarí vyhrať, novinku z radu Galaxy S22 si budete užívať ako jeden z prvých na Slovensku.

Samsung Galaxy S22+: Čo všetko ponúka?

Samsung Galaxy S22+ sa vyznačuje nádherným dizajnom, ktorý sa síce podobá na minuloročný model, v ruke však pôsobí úplne inak. Fotoaparát je elegantne uložený v kovovom fotomodule, ktorý perfektne ladí so zvyškom konštrukcie. Samsung aj tento rok zvolil to najlepšie, čo mal k dispozícii, a tak Galaxy S22+ chráni najnovšia generácia krycieho skla Gorilla Glass Victus+. O tom, že juhokórejská firma na telefóne nešetrila, svedčí aj využitie prémiových materiálov ako hliníkový rám s označením Armor Aluminum, ktorý patrí medzi najodolnejšiu zliatinu hliníka na trhu. Aby toho nebolo málo, Samsung svoje prémiové smartfóny vybavil aj prémiovou softvérovou starostlivosťou. Galaxy S22+ tak dostane až 4 veľké verzie Androidu. Aj teraz však vďaka kombinácii Android 12 a používateľského rozhrania One UI 4.1 ponúka nadštandardný zážitok, ktorý mu v určitých smeroch závidí aj Google.

Samsung Galaxy S22+: Fotoaparáty, ktoré vás ohúria

Samsung Galaxy S22+ si však možno nekupujete pre Armor Aluminum, ale skôr pre kvalitné fotoaparáty, ktorými je táto séria povestná. Tento rok pritom došlo k výraznému zlepšeniu ich fungovania. Výrobca do smartfónov integroval o 23 % väčšie senzory (oproti minuloročnej generácii), ktoré skombinoval s technológiou Adaptive Pixel. Vďaka tomu dokáže S22+ zachytiť viac svetla a produkovať kvalitnejšie zábery aj v zhoršených svetelných podmienkach. Na zadnej strane sa vyníma 50 Mpx hlavný snímač, ktorý dopĺňa 10 Mpx senzor so zoom objektívom a 12 Mpx senzor so širokouhlým objektívom. Na celkovom zážitku sa však podpisuje nielen hardvér, ale aj prekopaný softvér, v ktorom hrá prím výrazne výkonnejšia umelá inteligencia. Aj vďaka nej dokázal Samsung masívnym spôsobom vylepšiť režim Portrét a pribudli aj funkcie ako Auto Framing, ktorá vás rozozná a dokáže vás počas natáčania videa sledovať. Poslednú veľkú zmenu, ktorú spomenieme, je technológia VDIS, ktorá posunula stabilizáciu obrazu na novú úroveň. Či už budete natáčať video alebo fotiť zábery za chôdze alebo počas jazdy autom, výsledok bude vždy ostrý. Samozrejme, v rámci možností a schopností. Z našich prvotných testov je však zjavné, že táto funkcia funguje a funguje vynikajúco.

Súťažné otázky

Súťaž bola ukončená. Pravidlá súťaže Súťaž bola ukončená. Pravidlá súťaže