Úvod Zariadenia Creality CR-10: Špičková 3D tlačiareň, ktorú cenou neprekoná takmer nič!

Creality CR-10: Špičková 3D tlačiareň, ktorú cenou neprekoná takmer nič!

Ak naozaj túžite po spoľahlivej, kvalitnej a nenáročnej 3D tlačiarni, Creality CR-10 Smart je jednou z tých najlepších možností.

1
Ak sa aktuálne obzeráte po schopnej 3D tlačiarni, máme pre vás jeden vynikajúci tip, ktorý je ešte k tomu aj vo fantastickej zľave. Toto je Creality CR-10 Smart, model z obľúbeného radu Creality CR-10.

Creality CR-10 Smart

🛒 Cena: 299,99 € | 🎫 Kupón: TTCT10D | 🚚 Poštovné: Zadarmo Creality CR-10 Smart ponúka všetko, čo sa od inovatívnej 3D tlačiarne očakáva. Disponuje technológiou WLAN, vďaka ktorej ju možno pohodlne ovládať prostredníctvom smartfónu. K dispozícii je aj 4,5-palcový dotykový displej s prehľadným a intuitívnym užívateľským rozhraním, ktoré je dostupné až v 9 jazykoch.
Zdroj: Creality

Poskladáte ju za 8 minút

Modulárna konštrukcia nepochybne patrí medzi najsilnejšie stránky tejto tlačiarne. Po odbalení z krabice ju dokážete poskladať v celkovo 6 jednoduchých krokoch, a to len za 8 minút. Dizajn je moderný, vďaka čomu bude Creality CR-10 Smart perfektne ladiť s ďalšími technologickými pomôckami vo vašej dieľni, kancelárii či domácnosti.

Obrovský priestor pre kvalitnú tlač

Ďalším veľkým benefitom (doslova) je tlačový priestor. Ten dosahuje rozmery 300 x 300 x 400 mm, a teda umožňuje realizáciu aj tých odvážnejších nápadov. Výtlačky, ktoré tlačiareň produkuje, sú vďaka pevnej štruktúre vždy presné. Vyhrievaciu podložku podporuje až 16 stĺpov, pričom o maximálnu stabilitu sa starajú dve osi Z a dve diagonálne spojovacie tyče. Okrem toho taktiež znižujú rezonanciu vyvíjanú tlačou. Samotný proces tlače pritom užívateľa poteší nielen vysokou kvalitou či presnosťou, ale aj nízkym hlukom. Výrobca sa rozhodol použiť tichú 32-bitovú základnú dosku, napájací zdroj s minimálnym šumom a taktiež efektívne (respektíve tiché) chladiče.

Creality CR-10 Smart šetrí prostredie aj peňaženku

Creality CR-10 Smart je taktiež úsporná, a to vďaka zabudovanému režimu nízkej spotreby. Tlačiareň sa po dokončení tlače sama vypne, pričom ak ju ponecháte dlhšie zapnutú bez zadania úlohy, po 30 minútach nečinnosti stlmí jas obrazovky, aby vám ušetrila aspoň nejaké tie nadbytočné náklady za elektrinu.

Rozhodnite sa rýchlo, kusy sa míňajú

Ak teda naozaj túžite po spoľahlivej, kvalitnej a nenáročnej 3D tlačiarni, Creality CR-10 Smart je jednou z tých najlepších možností. Môžete si ju zakúpiť už dnes prostredníctvom obchodu tomtop.com, a to len za 299,99 € vrátane DPH. Akcia v čase písania tohto článku platí už len niečo vyše dvoch dní, čiže sa treba poponáhľať. V nemeckom sklade trpezlivo čaká ešte 97 kusov. V spolupráci s TomTop.