Úvod Výrobcovia Chuwi Chuwi MiniBook X: Nádherný 10,8″ tablet, ktrorý vás očarí výkonom aj cenou!

Chuwi MiniBook X: Nádherný 10,8″ tablet, ktrorý vás očarí výkonom aj cenou!

0
Spoločnosť Chuwi nedávno predstavila svoju absolútnu novinku – notebook MiniBook X, na ktorom mala pracovať posledné dva roky. Najväčším lákadlom notebooku je jeho displej s uhlopriečkou 10,8-palcov a rozlíšením Retina 2K. Notebook sa predáva za pomerne slušnú cenu. Základná verzia stojí len 542,27 €, verzia s dotykovým perom zas 559,79 €. To je veľmi slušná cena, ktorá vzhľadom na výbavu notebooku dáva zmysel aj pre slovenského zákazníka. Keď je reč o výbave, Chuwi MiniBook X poháňa procesor Intel Jasper lake N5100, 12 GB LPDDR4X pamäte RAM, 512 GB SSD disk a nechýba ani 45 W rýchlonabíjanie (štandard PD 2.0). Celé zariadenie je v najtenšom bode hrubé len 11 mm a váži 899 gramov. Novinka od Chuwi prekvapuje aj v tom, aká ohybná je. Displej totiž môžete preklopiť na opačnú stranu a zariadenie používať ako tablet.

Fantastický displej

O tom, že si inžinieri Chuwi dali záležať svedčí aj fakt, že displej zaberá až 90 % plochy prednej strany. V displeji sa tiež nachádza malý otvor pre predný fotoaparát, vďaka čomu sa v Chuwi vyhli hrubým rámčekom.
Zariadenie bolo oficiálne predstavené ešte 12. januára 2022. S predajom firma začala okamžite, pričom rozposielať ich začne koncom februára, resp. počas marca. Závisí len od toho či si notebook chcete objednať z čínskeho alebo európskeho skladu.

Vyhrajte Chuwi MiniBook X

Ak by ste ho chceli vyhrať, ponúka možnosť zapojiť sa do súťaže. Stačí, ak zamierite na tento web a prihlásite sa do odberu noviniek cez mail. Ak by ste aj nevyhrali, obchod začne rozposielať kupóny v hodnote až 60 €, ktoré určite potešia mnohých z vás.